Karaman'ın Güldere köyünde, öğle saatlerinde meydana gelen trajik bir kaza, bölgeyi hüzne boğdu. Hasan Aksüt (52) tarafından kullanılan bir traktörün virajlı bir yolda kontrolünün kaybedilmesi sonucu traktör yol kenarına devrildi.

TFF 2. Lig: Karaman FK: 1 - Amed Sportif Faaliyetler TFF 2. Lig: Karaman FK: 1 - Amed Sportif Faaliyetler

Kaza yerini görenlerin hemen ihbarı üzerine, sağlık ekipleri ve jandarma kısa sürede olay yerine ulaştı. Sağlık ekibi, yaptığı kontrol sonucunda Hasan Aksüt'ün olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Aksüt'ün cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Bu üzücü olay, Karaman ilçesinde toplumda büyük bir üzüntü ve endişe yaratmış durumda. Kazanın detayları ve nedenleri hala netlik kazanmamış olsa da, yerel yetkililer olayı titizlikle incelemeye devam ediyor.

Karaman'da meydana gelen bu traktör kazası, trafik güvenliği ve sürücülerin dikkatine bir kez daha vurgu yaparken, aynı zamanda yakınlarını kaybedenler için de büyük bir acı kaynağı olmuştur. Olayın ayrıntıları ilerleyen günlerde netleşecektir.