Olayın ardından Nevrigül'ün kardeşleri canlı yayında birbirine girdi.

Abdullah Tutaner, ablasının ölümünde kardeşi Nazmiye Tutaner'in parmağı olduğunu iddia etti ve gözyaşları içinde "Kardeşimin tutuklanmasını istiyorum" dedi. Nazmiye Tutaner ise ablasının para karşılığı başka erkeklerle birlikte olduğunu iddia etti. Bu iddialar sonrası hem enişte Remzi Alan'dan hem de ailesinden yalan söylediği ve iftira attığı yönünde tepki aldı.

Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Abdullah Tutaner, Doğan isimli şahsın da bu olaya karıştığını belirterek onun da gelip ifade vermesini istedi ve kardeşi Nazmiye'nin tutuklanmasını talep etti. Nazmiye Tutaner ise ağabeyinin iddialarına sert tepki göstererek, "Allah'tan başka kimseden korkum yok. Şu an gelip tutuklasınlar beni. Ben zaten ağabeyimi sevmiyorum. Ondan nefret ediyorum. Katil bulunduktan sonra alıp başımı gideceğim" şeklinde konuştu.

Bu trajik olayın ardındaki detaylar ve gerçekler henüz aydınlatılmamış gibi görünüyor. Hukuki süreç ve soruşturma devam edecek.

Editör: Kader GÜL