Lüks Evini Süsleyen Kim Kardashian'a Gelen Eleştirilere Aldırmadan Şıklığını Konuşturdu

Dünyaca ünlü televizyon yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, sadece milyon dolarlık markasının değil, aynı zamanda 60 milyon dolarlık muazzam malikanesinin zarafetiyle de adından söz ettiriyor. Kim'in evini yılbaşı ruhuna uygun bir şekilde süslemesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ertelenen Süper Kupa Final Maçı Ne Zaman Yapılacak? Ertelenen GS - FB Final Maçı Tarihi Ertelenen Süper Kupa Final Maçı Ne Zaman Yapılacak? Ertelenen GS - FB Final Maçı Tarihi

Atakan Aslan ile Serap Korkmaz'ın aile tatili Atakan Aslan ile Serap Korkmaz'ın aile tatili

Eleştirilere Kulak Asmayan Kim Kardashian, Tarzıyla Olay Yaratıyor

Kim Kardashian'ın evini aşırı şekilde süslemesi, görgüsüzlük suçlamalarına maruz kalmasına neden oldu. Ancak Kim, eleştirilere aldırmadan paylaşımlarına devam ederek kendi tarzını koruma kararlılığını gösterdi. Bu tutumuyla dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, Noel için de iddialı bir stil sergiledi.

60 Milyon Dolarlık Malikanesinde Göz Kamaştıran Kim Kardashian

Ünlü markasıyla taçlandırdığı elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken 43 yaşındaki güzel, pozlarıyla adeta büyüledi. Derin göğüs dekoltesi ve kıvrımlarıyla hayranlarını mest eden Kim Kardashian, şıklığıyla bir kez daha olay yarattı.

Editör: Kader GÜL