31 Ocak 2024 tarihinde, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un Londra'ya taşınacakları yönündeki iddiaların yayılmasıyla birlikte sosyal medya ve haber platformları hareketlendi. Ancak, bu iddialara dair Tatlıtuğ'un verdiği yanıt, başta 'Ülkeden kaçıyorlar' iddiası olmak üzere ortaya atılan bilgilerin gerçeği yansıtmadığını gözler önüne serdi.

35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz! 35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer: Bir Aile Hikayesi

2016 yılında hayatlarını birleştiren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, 2022 yılında oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ailelerini genişletti. Ancak, çiftin özel hayatı genellikle medyadan uzak tutulmuş ve bu durum, kamuoyunun özel yaşantılarına dair spekülasyonlara neden olmuştur.Kıvanç Tatlıtuğ'un Londra İddialarına Net Yanıt 'Yalan Haberler! (1)

Yeni İddialar: 'Türkiye'den Gidecekler'

Son günlerde, çiftin oğlu Kurt Efe'nin eğitimi için Türkiye'den ayrılacakları yönünde iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların arkasında, Tatlıtuğ'un Aile dizisinin final yapacak olması gibi unsurlar da bulunmaktadır. Ancak, bu haberlerin doğruluğunu sorgulamak ve netleştirmek adına Tatlıtuğ'dan açıklama geldi.

Editör: Kader GÜL