Eski Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürü olan Cenk Gedik, Yozgat'ın Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı ve yeni görevine başladı. Mardin Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken ataması yapılan 2. sınıf Emniyet Müdürü olan Gedik, geçtiğimiz günlerde Sorgun'da yeni görevine başladı. Kendisi aslen İzmirli olup, 2000 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. Tokat, Manisa ve Mardin Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlükleri'nde görev yaptıktan sonra Sorgun'a atandı. Cenk Gedik'in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Pazaryeri'nde Otomobil Kazası: 4 Yaşındaki Çocuk Gölette Can Verdi Pazaryeri'nde Otomobil Kazası: 4 Yaşındaki Çocuk Gölette Can Verdi


Eski Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürü olan Cenk Gedik, Yozgat'ın Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı ve yeni görevine başladı. Mardin Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı süre boyunca önemli başarılar elde eden Gedik, bu deneyimini Sorgun'da da sürdürmeye hazırlanıyor.

Cenk Gedik, aslen İzmirli olup, 2000 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. Meslek hayatına başladığı günden itibaren hızla yükselen Gedik, özellikle saha çalışmalarındaki etkinliği ve liderlik vasıflarıyla dikkat çekti. Tokat, Manisa ve Mardin Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlükleri'nde görev alarak farklı coğrafyalarda görev yapma fırsatı buldu. Her bir görev yerinde, yerel halkla kurduğu olumlu iletişim ve suçla mücadeledeki başarılarıyla tanındı.

Sorgun'daki yeni görevine başlamasıyla birlikte, Emniyet Müdürü Cenk Gedik, ilçenin güvenliği ve huzuru için kararlılıkla çalışacağını belirtti. Ayrıca, halkın desteğinin kendisi için son derece önemli olduğunu vurguladı.

Gedik, evli ve bir çocuk babası olup, ailesine olan bağlılığıyla da biliniyor. Sorgun'da yeni görevinde, ailesinin de desteğiyle, ilçenin emniyet ve güvenliği için elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

Editör: Kader GÜL