Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Kaza, Seydişehir Taraşcı yolunun 4. kilometresinde gerçekleşti. Otomobil sürücüsü Akif Çiftçi'nin yönetimindeki araç, Taraşcı istikametinden Seydişehir istikametine seyir halindeyken emniyet şeridinde duran başka bir araca çarptı. Çarpışma sonucu kontrolü kaybeden araç, karşı yönden gelen Hakan Ç. idaresindeki ticari otomobile kafa kafaya çarpıştı.

Tabletin Tamirinde Patlayan Batarya Olayı! Tabletin Tamirinde Patlayan Batarya Olayı!

Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans, kaza kırım ekibi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sürücü Akif Çiftçi, aracında sıkışarak hayatını kaybederken, diğer araçlardaki sürücü Hakan Ç. ile İsmail Y. ve Yusuf K. yaralandı. Yaralılar kaza kırım ekiplerinin çabaları sonucu araçlardan çıkartılarak Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Akif Çiftçi'nin cenazesi ise kaza kırım ekibi tarafından aracından çıkartıldı ve otopsi için Seydişehir Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Bu üzücü olay, trafik güvenliği ve dikkat konularına dair daha fazla bilinç oluşturulmasını gerektiriyor. Sürücülerin emniyet kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları hayati önem taşıyor.