Müge Anlı'nın programına konuk olan genç kadın, eşi için "kuzenim", çocuğu için "kardeşim" dediğini itiraf etti. Erva adlı kadın, kaçtığı adama yalan söylediğini ve gerçekleri anlatamadığını belirtti.Kuzenini Eşi, Kardeşini Çocuğu Olarak Tanıttı Müge Anlı'da Büyük İtiraf! (3)

Erva'nın İtirafları Şaşırttı: "Her Şeyi Yalan Söyledim"

Erva, yayında kocası olarak tanıttığı kişinin aslında kuzeni olduğunu, bebeğinin de kardeşi olduğunu açıkladı. Kaçtığı adama yalan söylediğini ve doğruları söyleyemediğini ifade eden genç kadın, sevdiği adamın kendisini bırakmaması için yalan söylediğini belirtti.Kuzenini Eşi, Kardeşini Çocuğu Olarak Tanıttı Müge Anlı'da Büyük İtiraf!

Yayında Gözyaşlarına Boğulan Erva: "Nurettin Evli Bir Kadınla Olmak İstemediği İçin Yalan Söylemek Zorunda Kaldım"

Erva, kendi imkanlarıyla Almanya'ya dönüp boşanacağını söyledi. Ayrıca, Hüseyin'den de boşanmak istediğini belirtti. Erva'nın itirafları izleyicileri şaşırtırken, yayındaki duygusal anlar da dikkat çekti.

Erva'nın Reddettiği İddialar

Erva, daha önce yayında eşini, annesini, adını ve bebeğini reddetmişti. Ancak, yapılan kimlik tespitleri ve gösterilen belgeler karşısında gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldı. Erva'nın doğum belgesinden kimliğe kadar her şeyde kendi kızı olduğu ispatlanmıştı.Kuzenini Eşi, Kardeşini Çocuğu Olarak Tanıttı Müge Anlı'da Büyük İtiraf! (2)

13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu! 13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu!

Gerçekler Ortaya Çıktı

Müge Anlı'nın programında yaşananlar, izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Erva'nın yalanlarını itiraf etmesi ve gerçeklerle yüzleşmesi, programa damgasını vurdu. Ancak, yaşananların ardında bıraktığı izler ve sonuçları merak konusu olmaya devam ediyor.

Editör: Kader GÜL