Donald Trump'a Pensilvanya Mitinginde Silahlı Saldırı Donald Trump'a Pensilvanya Mitinginde Silahlı Saldırı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda Trajik Kaza: Detaylar

28 Aralık 2023 tarihinde İstanbul yönündeki Dağdibi mevkisinde meydana gelen feci kaza, 3 otobüs ve bir TIR'ın dahil olduğu 7 aracı içerdi. Olay sonucunda 10 kişi hayatını kaybederken, 57 kişi de yaralandı. Kazanın ardından otoyolun İstanbul istikametinde ulaşım tamamen durdu.Kuzey Marmara Otoyolu Zincirleme Kaza 10 Ölü, 57 Yaralı! (1)

Vali Karadeniz: 10 Kişi Öldü, 57 Kişi Yaralandı

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, NTV canlı yayınına bağlanarak kazada 10 kişinin hayatını kaybettiğini ve 7'si ağır olmak üzere 57 kişinin yaralandığını duyurdu. Yaralılar hızla hastanelere nakledilirken, bölgedeki çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Yoğun Sis ve Kurtarma Çalışmaları

Bu zorlu koşullarda, kurtarma ekiplerinin özverili çabalarıyla olay yerindeki durumu kontrol altına almak için çaba harcanıyor.Kuzey Marmara Otoyolu Zincirleme Kaza 10 Ölü, 57 Yaralı! (1)

Adalet Bakanı Tunç'tan Açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kaza hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Tunç, "Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup, bir cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde üç cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.

Editör: Kader GÜL