Türkiye gündemini sarsan iddiaların merkezinde yer alan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'a CHP'nin Hatay Adayı Lütfü Savaş'tan yanıt geldi. Gökhan Zan'ın Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) adaylığını geri çekmesinin ardından ortaya atılan iddialara cevap veren Savaş, iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Savaş: Görüşme Gerçekleştirmedim, İddialara İlişkin Bir Durum Yok

Bu açıklamalarıyla iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Savaş, seçim sürecindeki odak noktasının Hatay halkının sorunları ve çözümleri olduğunu belirtti.

AKP'li İsimlerden Suç Duyurusu

Öte yandan, iddiaların merkezinde yer alan ses kayıtlarında adı geçen AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ve Cumhur İttifakı Hatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, söz konusu kayıtlar hakkında suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi. Ses kayıtlarında, Turgay K. isimli bir şahsın ve Gökhan Zan'ın adının geçtiği belirtilirken, AKP'nin konuyla ilgili adımlarını yakından takip ediyoruz.

BİM'de Yeni Evlenecekler İçin İdeal Fırsat: Fakir Rouge Çeyiz Paketi! BİM'de Yeni Evlenecekler İçin İdeal Fırsat: Fakir Rouge Çeyiz Paketi!

Medyadan Yansıyanlar ve Sosyal Medya Tepkileri

Habertürk'ten Nagehan Alçı'nın aktardığına göre, AKP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ile yaptığı görüşme, ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından suç duyurusu yapılacağı yönünde haberlere konu oldu. Bu gelişmelerin sosyal medyada da geniş yankı bulduğunu görüyoruz.

Hatay seçimlerine yönelik yaşanan bu gelişmelerin ardından, kamuoyunda merakla beklenen gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Tüm bu süreçleri yakından takip ederek, doğru ve tarafsız haberlerle kamuoyunu aydınlatmaya devam edeceğiz.