Bursa'da düzenlenen 61. Uluslararası Bursa Festivali, her gün farklı bir konser ve etkinlikle sanat dolu akşamlara ev sahipliği yapıyor. Bu muhteşem festivalin bu akşamdaki konuğu, alternatif rock müziğinin yükselen isimlerinden Madrigal Grubu oldu.

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Madrigal, Bursalı müzikseverler tarafından büyük ilgi gördü. Nev Sağlık Grubu'nun etkinlik sponsoru olduğu konserde, Madrigal'in enerjik performansı izleyenleri coşturdu ve uzun kuyruklar oluşturdu.

Madrigal'in Bursalı solisti Anıl Erdem Cevizci, kendi memleketinde sahne almanın mutluluğunu dile getirerek, hayranlarının karşısında olmaktan büyük heyecan duyduğunu ifade etti. Grubun seslendirdiği "Neden Diye Sorma" şarkısıyla başlayan konser, izleyenlerin sevgi seliyle karşılandı.

Madrigal, geçmiş çalışmaları olan "Geçme Artık Sokağımdan", "Aynadaki Görüntün", "Ne zamandır Sendeyim" gibi parçalarını da Bursalı hayranları için seslendirdi. Özellikle genç takipçilerinin favorisi olan "Dip" ve "Senden Yoksun" gibi hit şarkılarını, binlerce hayranıyla birlikte söyleyen grup, sahne performansıyla büyük alkış aldı.

35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz! 35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz!

Konser sonunda festival ana sponsoru Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, Madrigal grubuna teşekkür plaketi takdim etti.

Uluslararası Bursa Festivali, sanat dolu akşamlarıyla Bursalıların ilgisini çekmeye ve müziğin coşkusunu yaşatmaya devam ediyor.

Editör: Çetin KEYDAL