Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki otopark sorununu çözmek ve vatandaşların taleplerini karşılamak amacıyla yeni bir projeye imza attı. Bu önemli projenin detaylarına yakından bakalım.

Projenin Tanıtımı: Malta Katlı Otopark

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çakra Parkı yanındaki alanda gerçekleştirilecek Malta Katlı Otopark projesi ile şehirdeki otopark sorununa çözüm getiriyor. 10 bin 168 metrekarelik bir alanda hayata geçirilecek proje, bodrum katı, zemin katı, 4 kat ve çatı katı olmak üzere toplamda 356 araç ve 39 motosiklet kapasitesine sahip olacak.

İhtiyaca Yönelik Çözüm

Manisa Büyükşehir Belediyesi, özellikle şehir merkezindeki yoğun talepleri dikkate alarak bu proje ile bölgedeki araç otopark sayısını arttırmayı hedefliyor. Yönetim ve ödeme alanlarını içeren proje, bölgenin otopark ihtiyacının önemli bir kısmını karşılamayı amaçlıyor.

Fetih Mescidi 710 Yıl Sonra İbadete Açılıyor! Fetih Mescidi 710 Yıl Sonra İbadete Açılıyor!

Sözleşme İmzalandı

Proje kapsamında, 356 araçlık otoparkın inşası için yüklenici firma ile başarılı bir şekilde sözleşme imzalandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve yüklenici firma yetkilisi arasında gerçekleşen imza töreni, projenin hayata geçirilmesi için önemli bir adım olarak kayda geçti.

Belediye Başkanının Talimatları

Daire Başkanı Uğur Topkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, bölgedeki otopark ihtiyacının karşılanması için çalışmalara başladıklarını belirtti. Projenin vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracağına inanan Topkaya, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın otopark ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir proje hazırladık" dedi.

Projede Neler Var?

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, 356 araç ve 39 motosiklet kapasiteli otoparkın yanı sıra yönetim ve ödeme alanları da yer alıyor. Projenin detayları arasında, modern bir tasarım ile bütünleşen otoparkın çevresinde peyzaj düzenlemeleri de bulunuyor.

Hedeflenen Katkı

Projenin imzasını atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu otoparkın bölgenin otopark ihtiyacının önemli bir kısmını karşılamayı hedefliyor. Yüklenici firma ile yapılan sözleşme, projenin en kısa sürede tamamlanması için önemli bir adım olarak görülüyor.