Fransa'da Sol İttifak Kazandı ve Başbakan Attal İstifa Verdi Fransa'da Sol İttifak Kazandı ve Başbakan Attal İstifa Verdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e Cevap Verdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kendisine yönelik açıklamalarına sert bir yanıt verdi. İşte detaylar:

Korkaklık İddialarına Sert Cevap

Mansur Yavaş, Akşener’in "korkak" ifadesini asla kabul etmediğini belirtti. "Hiçbir zaman korkmadım. Korkan zaten, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne aday olmaz." diyen Yavaş, "Elimizi taşına altına koymamız gerekiyorsa da koyarız. Bunun yolu, yordamı, usulü bellidir" şeklinde konuştu. Akşener’in "Partimize yönelik kurumsal bir operasyon olduğu dün ortaya çıktı" ifadesine ise "Operasyon yapmak benim tarzıma uygun değildir. Ortada bir operasyon varsa, operasyonun içinde biz yokuz. Kim operasyon yapıyor ben bunu da anlamış değilim." diyerek karşılık verdi.

Siyasi Çekişmeler ve Adaylık Tartışmaları

Yavaş, diğer siyasi liderlerin adaylık çağrılarına da değindi. "Beni daha önce de başka siyasi partinin genel başkanı ‘aday ol’ diye çağırmıştır." diyen Yavaş, Akşener’in açıklamalarına eleştirel bir bakış getirdi. "Keşke bunu son ana bırakmadan bir şekilde, daha önce görüşüp, farklı bir karar alınsaydı, daha düzgün olurdu." şeklinde ifade etti.

Hedef Ankara!

Siyasi rekabeti değil, hizmet odaklı çalışmayı ön plana çıkaran Yavaş, "Milletimiz için usulüne uygun bir şekilde yol açılırsa, her şeye de aday oluruz." ifadelerini kullandı.

Değişmeyen İnanç ve Güçlü Duruş

Son olarak Yavaş, "Açıkçası gerçekten, korkaklıkla suçlanmak benim zoruma gidiyor. Korkak falan değiliz. Milletimiz için usulüne uygun bir şekilde yol açılırsa, her şeye de aday oluruz." diyerek güçlü duruşunu vurguladı.

Ankara Halkı Karar Verecek!

Mansur Yavaş'ın açıklamaları, siyasi çekişmelerin gölgesinde net bir duruş sergiliyor. Ankara halkının terazisine kendini çıkaran Yavaş, hizmet odaklı yaklaşımını ve güçlü liderliğini ön plana çıkarıyor. Ankara'nın geleceği, önümüzdeki dönemdeki siyasi gelişmelere bağlı olarak şekillenecek gibi görünüyor.

Editör: Kader GÜL