Yağışlar yarın tüm yurdu etkileyecek.

Hangi Bölgelerde Yağış Bekleniyor?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, yarın ülkenin kuzeybatı kesimlerinde gök gürültülü yağışlar görülecek. Bu yağışların özellikle öğle saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ve Çorum'un batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Olumsuz Hava Koşullarına Karşı Tedbirli Olun

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Sıcaklıklar Artacak

Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak ve sıcaklıklar genellikle mevsim normalleri civarında, iç ve batı kesimlerde yer yer normallerin üzerinde seyredecek.

Bugün Yağış Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, bugün ülke genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu, Kocaeli, Sakarya, Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Eskişehir, Bolu ve Düzce çevreleri ile Ankara'nın güney kesimleri ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Batı kesimlerde toz taşınımı da öngörülüyor.

15 Temmuz'da İstanbul'da Toplu Ulaşım Ücretsiz! 15 Temmuz'da İstanbul'da Toplu Ulaşım Ücretsiz!


4o

Editör: Kader GÜL