Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri için başvuruların son tarihi yaklaşıyor. İşte detaylar:

Ödüllerin Tanıtımı

Mastercard'ın üçüncüsünü düzenleyeceği "Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri", kadın girişimcileri ve iş liderlerini desteklemek amacıyla başlatılan bir programdır. Bu ödüller, kadınların işletmelerindeki başarılarını ve yaratıcı liderliklerini kutlamak ve ödüllendirmek için bir fırsat sunmaktadır.

Başvuru Süreci ve Şartları

Ödüllere başvurmak için son tarih 24 Mayıs'tır. Başvurular, yaratıcı liderlik, sosyal etki, ve yaşam boyu başarı ödülü gibi 15 farklı kategoride değerlendirilecektir. Başvurular, kadınların sahip olduğu ve yönettiği işletmelerdeki mükemmellik ve yeniliği tanımaya adanmış sektör liderlerinden oluşan bir komite tarafından değerlendirilecektir.

Kimler Başvurabilir?

Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri'ne Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) bölgelerinde bulunan veya bu pazarlara hizmet sunan tüm kadın yöneticiler veya işletme sahipleri aday olabilir.

Ödüllerin Duyurulması

Ödüller, 6 Haziran'da Dubai'de gerçekleştirilecek özel bir etkinlikte duyurulacaktır. Programın amacı, kadın girişimcileri ve iş liderlerini desteklemek ve onların başarılarını kutlamaktır.

Vajinada Kaşıntı: Dermatolojik Sorunların Belirtileri Vajinada Kaşıntı: Dermatolojik Sorunların Belirtileri

Mastercard'ın Açıklaması

Mastercard EEMEA Pazar Geliştirme Başkan Yardımcısı Amnah Ajmal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Mastercard olarak kadın girişimcileri ve iş liderlerini destekleyerek, sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarıyor ve kapsayıcı refahı teşvik ediyoruz. Bu doğrultuda, 'Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri' ile kadınların olağanüstü katkılarını kutlamayı amaçlıyoruz." dedi.

Bu ödüller, kadın girişimcilerin ve iş liderlerinin gelecekteki başarılarına ışık tutacak ve onları teşvik edecektir. Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri, kadınların iş dünyasındaki varlığını daha da güçlendirecek ve onları cesaretlendirecektir.

Editör: Kader GÜL