Maximum üyeleri için düzenlenen bu kampanya, yakıt ve otogaz alışverişlerinde büyük avantajlar sağlıyor.

Kampanya kapsamında, müşterilere toplamda 110 TL'ye varan MaxiPuan hediye edilecek. Bu puanlar bir sonraki yakıt alımında kullanılabilecek ve benzinden motorine, hatta LPG'ye kadar her türlü yakıtta geçerli olacak. Bu şekilde müşteriler, toplam tutarlarından 110 TL'lik indirim elde edebilecekler.

Ev Satın Alma Stratejileri: Ev Fiyatları Ev Satın Alma Stratejileri: Ev Fiyatları

Katılım oldukça kolay. 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında, 350 TL ve üzeri alışverişlerde MaxiPuan kazanmak mümkün olacak. Ayrıca, işlemi temassız olarak yapmanın bir avantajı da ekleniyor. Maximum Kart'ın Öde Geç özelliği veya Maximum Mobil içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç kullanıldığında, toplamda 110 TL MaxiPuan elde etme şansı veriliyor.

Kampanyaya katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulaması üzerinden kolayca başvuru yapmak mümkün olacak. Kampanya, Maximum kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar için geçerli olacak. Ancak, ticari kartlar, vadematik kartlar ve aidatsız kartlarla yapılan işlemler, kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Kazanılan MaxiPuanlar, 17 Ağustos 2023 tarihinde kartlara yüklenecek ve 30 Eylül 2023'e kadar kullanılabilecektir. Her müşteri yalnızca bir kez kampanyadan yararlanabilir ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilir.

Bu kampanya, akaryakıt ve otogaz zamlarının etkilerini hafifletmeye yardımcı olacak ve müşterilere yakıt alımlarında önemli bir tasarruf sağlayacak gibi görünüyor.

Enerji sektöründe yaşanan art arda gelen akaryakıt ve otogaz zamlarının farkındayız ve siz değerli müşterilerimizin bu konuda karşılaştığı zorlukları göz önünde bulundurarak, müjdeli bir haberimiz var! Bankamız bünyesinde bulunan Petrol Ofisi, yakıt ve otogaz fiyatlarında indirim yaparak sizlere destek olmaya karar verdi.

Maximum üyelerine özel olarak düzenlediğimiz kampanya ile, Maximum kredi kartıyla yapacağınız 350 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişlerinizde büyük bir avantaj sağlayacağız. Kampanya sürecinde, toplamda 110 TL'ye varan MaxiPuan hediye edeceğiz. Bu puanları bir sonraki yakıt alımınızda kullanabilecek ve benzinden motorine, hatta LPG'ye kadar her türlü yakıt alımında geçerli olacak. Böylece toplam tutarınızdan 110 TL'lik indirim sağlayabileceksiniz.

Kampanyaya katılmak oldukça basit! 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında, 350 TL ve üzeri alışverişlerinizde MaxiPuan kazanmanız mümkün olacak. Ayrıca, işlemi temassız olarak yapmanız halinde bir avantaj daha kazanacaksınız. Maximum Kart'ın Öde Geç özelliği veya Maximum Mobil içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç kullanmanız durumunda toplamda 110 TL MaxiPuan elde etme fırsatı sunuyoruz.

Kampanyaya katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulaması üzerinden kolayca başvuru yapabilirsiniz. Maximum kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar kampanyamıza dahil. Ancak, ticari kartlar, vadematik kartlar ve aidatsız kartlar ile yapılan işlemler, kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kazanacağınız MaxiPuanlar 17 Ağustos 2023 tarihinde kartlarınıza yüklenecek ve 30 Eylül 2023'e kadar kullanabileceksiniz. Unutmayın ki, kampanyadan bir müşteri yalnızca bir kez yararlanabilir ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilir.

Amacımız sizlere mümkün olan en iyi hizmeti sunmak ve sizleri günlük yaşamınızdaki harcamalarınızda desteklemektir. Bu kampanyayla birlikte, akaryakıt ve otogaz alımlarınızda önemli bir tasarruf sağlayarak sizlere destek olmak istiyoruz.

Editör: Kader GÜL