Evde Yatan Hastalar da Oy Kullanabilecek Evde Yatan Hastalar da Oy Kullanabilecek

Milli Eğitim Bakanlığı, hafta sonları dahil olmak üzere okulları üç günlük tatil ediyor. Bu karar özellikle Çanakkale'deki tüm okulları kapsıyor ve öğrenciler 16, 17 ve 18 Mart tarihlerinde tatil yapacaklar. Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamasına göre, bu kararın alınmasındaki nedenlerden biri, belirtilen tarihlerde gerçekleşecek önemli etkinliklerin olması ve öğrencilerin dinlenmeye ihtiyaç duyması. Bu tatil kararı, öğrenciler arasında sevinçle karşılanırken, 18 Mart 2024 Pazartesi günü Türkiye genelinde resmi tatil olmayacak ancak Çanakkale'de okullar tatil edilecek.Meb'den Sürpriz Karar Okullar 16 17 18 Mart'ta Tatil! (1)

Milli Eğitim Bakanlığı, hafta sonları dahil olmak üzere okulları üç günlük tatil ediyor. Çanakkale'de, 18 Mart 2024 Pazartesi günü, şehitleri anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle okullar tatil edilecek. Bu karar özellikle Çanakkale'deki tüm okulları kapsıyor ve öğrenciler 16, 17 ve 18 Mart tarihlerinde tatil yapacaklar. Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamasına göre, bu kararın alınmasındaki nedenlerden biri, belirtilen tarihlerde gerçekleşecek önemli etkinliklerin olması ve öğrencilerin dinlenmeye ihtiyaç duyması. Bu tatil kararı, öğrenciler arasında sevinçle karşılanırken, 18 Mart 2024 Pazartesi günü Türkiye genelinde resmi tatil olmayacak ancak Çanakkale'de okullar tatil edilecek.Meb'den Sürpriz Karar Okullar 16 17 18 Mart'ta Tatil! (2)

Milli Eğitim Bakanlığı, hafta sonları dahil olmak üzere okulları üç günlük tatil ediyor. Çanakkale'de, 18 Mart 2024 Pazartesi günü, şehitleri anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle okullar tatil edilecek. Bu karar özellikle Çanakkale'deki tüm okulları kapsıyor ve öğrenciler 16, 17 ve 18 Mart tarihlerinde tatil yapacaklar. Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamasına göre, bu kararın alınmasındaki nedenlerden biri, belirtilen tarihlerde gerçekleşecek önemli etkinliklerin olması ve öğrencilerin dinlenmeye ihtiyaç duyması. Bu tatil kararı, öğrenciler arasında sevinçle karşılanırken, 18 Mart 2024 Pazartesi günü Türkiye genelinde resmi tatil olmayacak ancak Çanakkale'de okullar tatil edilecek.