Popüler şarkıcı Melek Mosso, Serkan Sağdıç ile Mersin'de evlilik bağını kurdular. Bu özel günün detayları ve konuklarıyla ilgili bilgileri sizler için derledik.

Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Nikah Töreninde Ünlü İsimler

Melek Mosso'nun bu mutlu gününde sanat camiasından pek çok ünlü isim de yanında bulundu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in kıydığı nikahın şahidi olarak, ünlü sanatçı Haluk Levent de katıldı. Aynı zamanda Türk pop müziğinin sevilen ismi Zara da törene katılarak, Mosso'nun bu özel anında yanında yer aldı.

Aile Cüzdanının Teslimi

Nikahın ardından, aile cüzdanını çifte teslim etme görevi için Başkan Seçer, cüzdanı Melek Mosso'nun menajeri Müge Sözen Küçük'e verdi. Bu an, törenin en duygusal anlarından biri olarak kaydedildi.

Başkan Seçer'den Anlamlı Sözler

Nikah töreni sırasında duygusal bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni evli çifte özel sözlerle seslendi. Melek Mosso'ya olan hayranlığını ve Serkan Sağdıç'ın yakışıklılığını övgü dolu sözlerle ifade eden Seçer, Mersin'in güzelliklerinden de bahsetti. Atatürk'ün Cumhuriyeti'nde yaşamanın gururunu ve özgürlüğünü vurgulayan Başkan, "Deniz güzel, hava güzel, her şey güzel, dostlar güzel, ailemiz burada" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Mutluluk Dilekleriyle

Başkan Seçer, törenin bitiminde Melek Mosso ve Serkan Sağdıç'a ömür boyu sürecek bir mutluluk dileyerek, onların bu özel günlerinde yanlarında olduğunu belirtti.

Bu özel gün, Melek Mosso ve Serkan Sağdıç'ın yanı sıra tüm katılanlar için unutulmaz bir anı olarak kaydedildi.