Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mert Hakan Yandaş, Çaykur Rizespor karşısında alınan önemli galibiyetin ardından yaptığı açıklamalarda gündeme bomba gibi düşen sözler sarf etti. Maç sonu kameraların karşısına geçen Mert Hakan Yandaş, "Her şeyi içime attım, çok doluyum" diyerek duygularını açıkça dile getirdi.Mert Hakan Yandaş'ın Çaykur Rizespor Maçı Sonrası İsyanı Her Şeyi İçime Attım, Çok Doluyum (1)

Mert Hakan Yandaş'ın Performansı Olay Yarattı

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup ettiği maçta önemli bir rol oynayan Mert Hakan Yandaş, maçın kırılma anlarında sahne aldı. İkinci yarıda oyuna dahil olan ve Edin Dzeko'nun golünde asisti yapan Mert Hakan, takımına önemli bir galibiyetin kapılarını araladı.

Maç Sonu İsyanı

Maçın ardından yayıncı kuruluşa röportaj veren Mert Hakan Yandaş, duygularını açıkça ifade etti. "Ben maçla ilgili çok fazla bir şey söylemeyeceğim. Yaşadığım talihsiz bir olay vardı Kayseri'de o günden bu güne kadar her şeyi içime attım. Açıkçası çok doluyum sadece bu armaya saygımdan sustum." diyen Mert Hakan, içinde biriken duyguları dile getirdi.Mert Hakan Yandaş'ın Çaykur Rizespor Maçı Sonrası İsyanı Her Şeyi İçime Attım, Çok Doluyum (2)

Camiaya Sesleniş

Mert Hakan, röportajında camiaya da seslenerek, "Camia dün bir şey başlattı, biz de futbolcular olarak buna ön ayak olduk peşlerinden gittik. Ama yalandan değil, buradan yeniden camiamıza taraftarımıza sesleniyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe - Hull City Maçı Canlı İzle FB Hull Hazırlık Maçı Şifresiz Yayın Fenerbahçe - Hull City Maçı Canlı İzle FB Hull Hazırlık Maçı Şifresiz Yayın

Medyaya Eleştiri

Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkan her futbolcunun medyadan bağımsız olması gerektiğini vurgulayan Mert Hakan Yandaş, "Bu kulübün en ufak bir parçasını bile medyadaki kimseye yem etmesinler. Bizler gelip geçiciyiz bu arma kalıcı, biz de bu armanın değerini herkesten iyi biliyoruz kimse merak etmesin. Tek ricam son düdük çalana kadar bizimle beraber olsunlar. Önemli olan Fenerbahçe." şeklinde konuştu.

Baskı Altında Olma Duygusu

Fenerbahçe forması giyen bir futbolcu olarak üzerindeki baskının farkında olduğunu belirten Mert Hakan Yandaş, "Bizler camianın büyüklüğünden üzerimizdeki baskının da büyük olacağını biliyoruz. Ben geldiğimden beri ekstra bir baskı hissediyorum. Bu biraz da benden kaynaklı. Ben bana verilen her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum. O yüzden çok çalışarak 5 dakikada olsa 1 dakikada olsa Fenerbahçe'ye hizmet etmek için hazır tutuyorum." şeklinde konuşarak baskı altındaki performansını nasıl yönettiğini dile getirdi.

Editör: Kader GÜL