Migros kısa süreliğine indirim yaptı! Tuvalet kağıdı 60 TL birden düştü
Migros Sanal Market üzerinden kısa süreliğine tuvalet kağıdından indirim yaptı. Tam olarak 60 TL birden düştü.

Migros internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Kısa süreliğine indirim yapmaya davam eden Migros, Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olmak üzere tuvalet kağıdı ürününde yüzde 40 indirim yaptığını duyurdu. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaç ürünlerini indirimli fiyatlardan almak için marketler tarafından sunulan kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Peki Migros tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

MİGROS SANAL MARKET TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ

Altın Fiyatlarında Yeni Rekor! Gram Altın 2580 TL'yi Aştı Altın Fiyatlarında Yeni Rekor! Gram Altın 2580 TL'yi Aştı

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre kısa süreliğine tuvalet kağıdında yüzde 40 indirim yapıldı. Bu indirimin yanında toz deterjar ürününde de yüzde 15 indirim yapılmıştır. Migros Kart'ı olan herkes yararlanabilecek. İşte indirimli ürünler. 

Migros Sanal Market üzerinden duyurulan indirime göre Solo akıllı seçim 24'lü tuvalet kağıdı ürününde yüzde 40 indirim uygulanarak 149,90 TL'den 89,90 TL'ye düşmüştür. Bununla birlikte Persil gülün büyüsü 9 kg 60 yıkama toz detarjan ürününde ise yüzde 15 indirim yapılmıştır. Böylece toz deterjar ürününün fiyatı 199,90 TL'den 169,90 TL'ye düşmüştür.ykılıu

Bu indirimlerden yararlanmak için elinizi çabuk tutun. Kısa süreliğine sunulan bu indirim için ayrıca Migros Kart'ınız bulunması gerekmektedir.


Bu tarz market indirimlerinden ve kampanyalarından anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için marketler tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

Editör: Kader GÜL