5 Nisan 2024 tarihinde, İtalya'da meydana gelen trajik bir olayda, 21 yaşındaki Ukraynalı model Anna Kraevskaya ve DJ sevgilisi Hysni Qestaj, 200 km hızla giden bir Ferrari'nin bariyerlere çarpması sonucu hayatlarını kaybettiler. Kazada, araba tamamen yandı ve çiftin cesetleri kömürleşmiş halde bulundu. Cesetler, taktıkları farklı altın saatler sayesinde teşhis edilebildi.

İtalya'da meydana gelen trajik kazada, 21 yaşındaki Ukraynalı model Anna Kraevskaya ve sevgilisi Hysni Qestaj, 200 km hızla giden bir Ferrari'nin bariyerlere çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Araç tamamen yandı ve çiftin cesetleri kömürleşmiş halde bulundu. Olay yerine gelen ekipler, cesetleri taktıkları farklı altın saatler sayesinde teşhis etti. Kazada, araç ikiye bölünerek alev aldı. Kraevskaya'nın sevgilisi Qestaj, Kosova'da yaşayan iki çocuğunu geride bıraktı. 40 yaşındaki DJ'in ölümü, sevenlerini ve müzik endüstrisini derinden üzdü.Model Ve Sevgilisi Kaza Yaptıkları Otomobilin İçinde Yanarak Öldü (1)

İki Parçaya Ayrılan Araç Alev Aldı

Kaza, yoğun bir otoyolda meydana geldi. Saatte 200 kilometre hızla giden 100 bin sterlinlik süper otomobil, bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı. Lüks araç, çarpma anında ikiye bölündü ve yanmaya başladı. Ferrari GTC4'ün yalnızca üst düzey motorun arka kısmı sağlam kaldı.Model Ve Sevgilisi Kaza Yaptıkları Otomobilin İçinde Yanarak Öldü (2)

Altın Saatlerin Rolü

Olay yerine trafik polisi, sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri geldi, ancak yapabilecekleri bir şey kalmamıştı. Araç içerisinde yanarak can veren 2 kişi, arkadaşlarının ifadeleriyle ve kollarında bulunan altın saatlerle teşhis edilebildi. İsviçre'nin Villeneuve kentinde yaşayan 40 yaşındaki DJ, arkasında anneleriyle birlikte Kosova'da yaşayan 11 ve 14 yaşlarında iki çocuk bıraktı.

İslahiye-Hatay Yolunda Katliam Gibi Kaza: 8 Ölü, 11 Yaralı İslahiye-Hatay Yolunda Katliam Gibi Kaza: 8 Ölü, 11 Yaralı

 21 yaşındaki model Anna Kraevskaya ve sevgilisi Hysni Qestaj'ın hayatlarını kaybettiği trajik kaza hakkında bilgi vermektedir. Bu tür acı olayları önlemek için dikkatli olmak ve hız kurallarına uymak önemlidir.