Malzemeler
200 gram çikolata (bitter ya da sütlü)
125 gram tereyağı
2 yemek kaşığı toz şeker
2 adet yumurta
1 paket petibör bisküvi
1 çay bardağı süt
Hindistan cevizi (süslemek için)
Tarif
Çikolatayı benmari usulü eritin.
Tereyağını, toz şekeri ve eritilmiş çikolatayı karıştırın.
Yumurtaları tek tek ilave ederek çırpın.
Petibör bisküvilerini küçük parçalar halinde kırın ve karışıma ekleyin.
Sütü de ekleyerek karışımı iyice yoğurun.
Karışımı streç filmle kaplanmış bir kaba dökün ve düzleştirin.
Hazırladığınız karışımı buzdolabında en az 4 saat bekletin.
Mozaik pastayı buzdolabından çıkarın ve dilimleyerek servis yapın.
Dilimlerin üzerini hindistan cevizi ile süsleyerek servis edin.