Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) adayları için heyecan dolu bir dönem başladı. ÖSYM tarafından yapılan duyuruyla birlikte MSÜ 2024 sınav giriş belgeleri ve sınav yerleri bilgileri açıklandı. Bu önemli duyuru, adayların sınav günü için hazırlıklarını tamamlamaları ve sınava odaklanmaları için önemli bir adım oldu.

MSÜ Sınav Giriş Belgeleri Artık Erişime Açıldı

22 Şubat 2024 tarihinde yapılan duyuru ile birlikte, MSÜ adayları artık sınav giriş belgelerine erişebilirler. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile giriş yaparak sınav giriş belgelerini edinebilirler. Bu belgelerde adayların sınava girecekleri merkez, bina ve salon bilgileri ile birlikte fotoğrafları yer alıyor. Adayların sınav günü yanlarında bu belgeleri bulundurmaları gerekiyor.Msü 2024 Sınavı Için Sınav Yerleri Ve Giriş Belgeleri Açıklandı (1)

Sınav Öncesi Stres ve Kaygıyla Başa Çıkmanın Yolları! Sınav Öncesi Stres ve Kaygıyla Başa Çıkmanın Yolları!

MSÜ Sınav Yerleri Nasıl Sorgulanır?

 Buradan TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sisteme giriş yaptıktan sonra sınav giriş belgelerini edinebilirler. Belge üzerinde yazılı olan sınav salonundan başka bir yerde sınava girmek mümkün değildir. Bu nedenle adayların belgelerini dikkatlice incelemeleri ve sınav günü yanlarında bulundurmaları önemlidir.

MSÜ Sınav Giriş Belgeleri Duyurusu

ÖSYM tarafından yapılan duyuruda, 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na başvuran adayların sınav binalarına saat 10.00'dan sonra alınmayacakları belirtildi. Adayların sınav yerleri ve diğer önemli bilgiler için sınav giriş belgelerini dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.