Medyada Yer Alan İddialara Müge Anlı'dan Yanıt

Yunus Emre Göçer'in Eşinin Programa Kabul Edilmemesi

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmut’un oğlu Hassan Şeyh Mahmut’un karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer, ATV'de yayımlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına başvurusunun kabul edilmediği iddialarıyla gündeme gelmişti. Bu haberlerin ardından Müge Anlı, programında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Müge Anlı'dan Sert Tepki

Müge Anlı, Somali Cumhurbaşkanının oğlunun neden olduğu trafik kazasında yaşamını yitiren Yunus Emre Göçer’in eşinin programa kabul edilmediği iddialarına sert bir yanıt verdi. Anlı, "Gündeme gelmenin en kolay yolu ben oldum" diyerek, haberlerin ardındaki gerçeği vurguladı.

Fail Belli, Araştırma Gereksiz

Anlı, programında şu ifadelere yer verdi: "Lütfen önce biraz insan olun, vicdanlı olun, ondan sonra haber yapın. Faili belli, vuranı belli. Adı belli, sanı belli. Ben burada neyi araştıracağım sorması ayıp? Bu programın anlamı ne? Herkes gündeme gelmeye çalışıyor."

Gündem Olmanın Kolay Yolu: Müge Anlı

Anlı, konuşmasında olayın detaylarına girmeksizin, "Gündeme gelmenin en kolay yolu ben oldum" vurgusuyla dikkat çekti. Programın amacını sorgulayarak, olayın üzerine gereksiz bir şekilde gidildiğini belirtti.

İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Net ve Kesin Tepki

Müge Anlı'nın verdiği bu net tepkiyle, programın gündemine alınmayan Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'in başvurusuyla ilgili tartışmalar netlik kazandı.

Editör: Kader GÜL