Türk tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, ‘İnci Taneleri’ dizisiyle ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan’ı zamanında konservatuvara almamış olmanın mutluluğunu yaşıyor. Gezen, Yılmaz Erdoğan’ın üst düzey zekasına ve kalemine saygı duyduğunu belirterek, onu eğitmekten vazgeçtiklerine sevindiğini ifade etti.

Müjdat Gezen’den Övgülerle Dolu Sözler

Müjdat Gezen, YouTube’da yayınlanan Bizim Ev programında yaptığı konuşmada, Yılmaz Erdoğan ile kısa süre önce gerçekleştirdiği sohbetten bahsetti. Bu sohbet sırasında Yılmaz Erdoğan’ın kendisine, “Hocam, vaktiyle konservatuvar imtihanlarına girdim, beni almadın” dediğini aktaran Gezen, “İyi ki almamışız. Seni mahvedecektik, bozacaktık. Yılmaz üst düzey zekaya ve kaleme sahip. Onları eğip bükmeye gelmez. Yılmaz kendi ekolünü yarattı” şeklinde konuştu.Müjdat Gezen, Yılmaz Erdoğan’ı Konservatuvara Almamış ‘İyi Ki Almamışız’ (1)

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri Dizisine Övgü

Müjdat Gezen, Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra ekranlara döndüren İnci Taneleri dizisine de büyük övgülerle bahsetti. Dizinin senaryosunu ve Yılmaz Erdoğan’ın performansını takdirle karşıladığını belirten Gezen, şunları söyledi: “Senaryo nedir, nasıl yazılır? Aktörlük nedir? Yapımcılık nedir? Yılmaz Erdoğan’a mutlaka bakın neler yaptığına bayıldım. Ellerine kollarına sağlık. İnci Taneleri’ni izleyen var mı? Ben izliyorum. Gayet severek hem de…”

Müjdat Gezen’in Yılmaz Erdoğan hakkındaki bu sözleri, sanat camiasında büyük yankı uyandırdı. İkili arasındaki samimi ilişki ve karşılıklı saygı, Türk tiyatrosunun önemli isimleri arasında öne çıkıyor.

MasterChef Türkiye 2024: 5 Temmuz'da Hangi Yarışmacılar Finale Yükseldi? MasterChef Türkiye 2024: 5 Temmuz'da Hangi Yarışmacılar Finale Yükseldi?

Müjdat Gezen’in Yılmaz Erdoğan hakkındaki görüşleri, sanatseverlerin ve medyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Yılmaz Erdoğan’ın yetenekleri ve başarıları, Türk tiyatrosu ve sinemasının geleceği için umut vaat ediyor.

Editör: Kader GÜL