Samsun'da Okulda Biber Gazı Patlaması: 25 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı Samsun'da Okulda Biber Gazı Patlaması: 25 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde yaşanan trajik bir olayı anlatıyor. 25 gündür haber alınamayan 65 yaşındaki Nazmi Önal'ın cesedi, kırsal bir alanda bulunmuş. Ancak cesedin parçalanmış olduğu belirtiliyor. Olay yerine gelen ekipler, Nazmi Önal'ın akli dengesinin yerinde olmadığını tespit etmişler.Nazmi Önal'ın Parçalanmış Cesedi Bulundu (1)Mahalle Muhtarı Ahmet Yılmaz, daha önce de Nazmi Önal'ın kaybolduğunu ve birkaç gün sonra bulunduğunu ifade ediyor. Ancak bu sefer durum farklıymış. Nazmi Önal'ın yengesi Habibe Önal ise jandarma ve AFAD ekiplerinin günlerce onu aradığını ancak bir iz bulunamadığını dile getiriyor. Ayrıca, oğlunun Nazmi Önal'ı kaybolmadan önce hastaneye götürdüğünü ve onun çok kısıtlı hareket edebildiğini belirtiyor.
Cesedin parçalanmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu da belirtiliyor. Otopsi sonuçlarının her şeyi aydınlığa kavuşturacağı ifade ediliyor.