Fit görünümü ve genç yaşını koruyan güzelliğiyle dikkat çeken Karatay, oyuncu Müjde Uzman'ın 'tükenmişlik sendromu' açıklamalarına destek verdi.

Nefise Karatay ve Estetik

Geçtiğimiz sene yaptığı "Botoksum, dolgum yok" açıklamasıyla gündeme gelen Nefise Karatay, genç kızlara ilham olmaya devam ediyor. Estetik konusunda sade bir yaklaşımı benimseyen 48 yaşındaki Karatay, estetik operasyonlardan ziyade yüz yogası ve düzenli sporla genç kalmanın sırrını paylaşıyor. Zararlı alışkanlıklardan uzak durarak ve düzenli bir yaşam sürerek sağlıklı bir görünüm elde ettiğini belirtiyor.Nefise Karatay, Müjde Uzman'a Tam Destek Verdi! (1)

New York Deneyimi

Karatay, Nişantaşı'nda objektiflere takıldığında, Salı günü gerçekleşecek bir etkinlik için kostüm alışverişi yaptığını söyledi. Ayrıca, Türk Günü Yürüyüşü için New York'ta bulunduğunu ve orada bulunan Türk Evi'ni ziyaret ettiğini ekledi. Karatay, programının devam ettiğini belirtti.

Güzel Ülkem ve Aile Hayatı

Yurt dışına yerleşme düşüncesi olmadığını belirten Karatay, Türkiye'de ailesiyle mutlu bir hayat sürdürmek istediğini ifade etti. Eşi Yusuf Day ile 2012'den beri mutlu bir evlilikleri olan Karatay'ın 8 yaşında bir kızı var. Karatay, ikinci bir çocuk düşüncelerinin olmadığını, kızlarının sağlığı ve mutluluğunun ön planda olduğunu dile getirdi.

Sağlıklı Kurabiye Tarifleri Sağlıklı Kurabiye Tarifleri

Tükenmişlik Sendromu Üzerine

Müjde Uzman'ın açıklamalarıyla gündeme gelen 'Tükenmişlik Sendromu' hakkında konuşan Nefise Karatay, iç dünyamızın dış görünüşümüzden farklı olabileceğine dikkat çekti. Herkesin mutlu görünebileceğini ancak içsel olarak zorluklar yaşayabileceğini vurgulayan Karatay, insanların sınırları aştığında yıpranabileceğini belirtti. Bu nedenle, az ama öz insan olmanın önemine değindi.

Editör: Kader GÜL