Bu haber İşler'in yedilerini derin bir üzüntüye boğdu. Nejat İşler Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla iddialara cevap verdi. Paylaşımında, İşimdeyim gücümdeyim mutluluğunun kullanıldığını ve Zaferin Rengi ödüllü bir film projesinin setinde olduğunu belirtti. Bu açıklama oyuncunun sağlık bileşenlerinin iyi olduğunu gösteriyor. Sevilen oyuncu yıllar önce yoğun bakımda kalınca sevenlerini çok üzmüştü. Sanal âlemde yayılan haber fanlarını yasa boğdu. Yanlış haber olması ise sevindirdi.

Zaferin Rengi filmi

1919 yılında İstanbul'u işgal eden düşman güçlerine karşı Anadolu'da direniş ve General Harington Kupası efsanesini konu alıyor. Nejat İşler'in bu projesinin yer aldığı ve kapsamlı olarak devam ettiği bilgisi hayranlarına manevi kaynak oldu. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili daha fazla ayrıntı verilmemiş olsa da kendisinin bölümünün devam ettiği ve güçlü olduğu mesajı sevenleri için sevindirici bir gelişme olarak kabul edilebilir.

Nejat İşler

Nejat İşler 28 Şubat 1972 tarihinde İstanbul Türkiye'de doğan ünlü bir Türk oyuncudur. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde eğitim gördükten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamış ardından televizyon ve sinema projelerinde başarılı performanslar sergilemiştir. 

Birçok Başarısı Bulunuyor

Nejat İşler tiyatro kariyerinde 1997 yılında Teneke adlı oyunla adım atmış ve pek çok farklı tiyatro oyununda rol almıştır. Tiyatro alanındaki başarılarından sonra televizyon ve sinemada bir adım atmıştır. Türk televizyonunun sevilen dizilerinden biri olan Yazlıkçılar ’da canlandırdığı karakterle büyük beğeni topladı.

35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz! 35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz!

Sanat Hayatı

Sinema dünyasında önemli projelerde yer alan Nejat İşler Gişe Memuru Mustafa Hakkında Her Şey Eyvah Eyvah gibi filmlerde başarılı performanslar sergilendi. Mustafa Hakkında Her Şey filmiyle 2013 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu çalışmalarını kazanmıştır. Nejat İşler'in kariyeri boyunca kazandığı birçok ödül ve adaylık bulunmaktadır. Oyunculuğu ve sahne performansıyla kaydedilen İşler Türk sinemasının önemli oyuncularından biri olarak kabul edilmektedir.