Netflix hesabınızı iptal etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Netflix nedir? Desteklenen Cihazlar Nelerdir? Diziler ve Filmler Netflix nedir? Desteklenen Cihazlar Nelerdir? Diziler ve Filmler

Üyelik Ücreti Tahsilatının Sonlanması

Ücret, hesabınızı yeniden başlatmadığınız sürece tahsil edilmeyecek. İptal ettiğiniz tarihte faturalama döneminiz bitmemişse, hesabınız faturalama döneminin sonunda otomatik olarak kapanana kadar Netflix'i kullanabilirsiniz.

İptal Seçeneğini Görmüyorsanız

Eğer hesabınızda iptal seçeneğini görmüyorsanız, bu durumu çözmek için faturalama şirketinizle iletişime geçmelisiniz. Hesap sayfanızda, iptal işlemine yönlendiren bir bağlantı veya iletişim talimatları bulabilirsiniz.

Faturalama Dönemi Bitmeden İptal Etme

Eğer iptal ettiğiniz tarihte faturalama döneminiz henüz bitmemişse, faturalama döneminin sonuna kadar Netflix'i kullanma hakkınız bulunuyor. Hesabınızın kapanma tarihini öğrenmek için faturalama ayrıntılarınıza göz atabilirsiniz.

Hesap Askıda Olduğunda İptal Etme

Askıda olan hesaplar, iptal edildiğinde derhal kapanır.

Hediye Kartı veya Promosyon Bakiyesi Var İken İptal Etme

Netflix'i iptal ettikten sonra, Hediye Kartı veya promosyon bakiyenizle karşılanan süre boyunca izlemeye devam edebilirsiniz. Ancak bakiyeniz tükendikten sonra Netflix'i kullanamayacaksınız.

Üyeliği Duraklatma

Eğer sadece ara vermek istiyorsanız, üyeliğinizi iptal etmek yerine duraklatabilirsiniz. Bu özellik, şu anda sadece kredi veya banka kartı kullanan müşteriler tarafından kullanılabilir.

Üyeliğinizi duraklattığınızda bir sonraki faturalama tarihine kadar Netflix'i izlemeye devam edebilirsiniz. Bir sonraki faturalama tarihinde ücret alınmaz ve üyeliğiniz 1 ay boyunca duraklatılır. 1 ay sonra şu anki plan fiyatınız üzerinden ücret alınır ve izlemeye devam edebilirsiniz.

ChatGPT'nin Tıp ve Sağlık Alanındaki Kullanımı ChatGPT'nin Tıp ve Sağlık Alanındaki Kullanımı

Üyeliği Duraklatma Adımları

  1. Web tarayıcısı veya mobil tarayıcı kullanarak Hesap sayfanıza gidin.
  2. "Üyeliği İptal Et" seçeneğini seçin.
  3. "1 Aylığına Duraklat" öğesini seçin.

Üyeliğiniz duraklatıldığında içerikleri izleyemez veya indiremezsiniz, ancak Netflix'e göz atabilir ve Listem öğesine içerik ekleyebilirsiniz.

Üyeliğin Duraklatılma Süresinin Uzatılması

Üyeliğiniz otomatik olarak devam ettirilmeden bir hafta önce duraklatma süresini bir ay daha uzatabilirsiniz. Ancak bir hesap en fazla 3 ay süresince duraklatılabilir.

Üyeliği Devam Ettirme

Üyeliğiniz duraklatılmışken istediğiniz zaman Hesap sayfanızdan devam ettirebilir veya iptal edebilirsiniz.

  1. Web tarayıcısı veya mobil tarayıcı kullanarak Hesap sayfanıza gidin.
  2. "Şimdi Devam Ettir" öğesini seçin.

Ücret hemen tahsil edilir ve faturalama tarihiniz güncellenir. Netflix izlemeye hemen başlayabilirsiniz.

Netflix'e Yeniden Katılma

İstediğiniz zaman Netflix hesabınızı yeniden başlatabilirsiniz. İzleme etkinliğiniz, hesabınız kapatıldıktan sonra 10 ay süreyle saklanır. Bu süre içinde hesabınızı yeniden başlatırsanız, izleme etkinliğinize erişebilirsiniz. Aynı zamanda önerileriniz, puanlarınız, hesap ayrıntılarınız ve oyun geçmişiniz de 10 ay boyunca saklanır.

Hesabınızın Güvenliği İçin İpucu

Hesabınızın başkaları tarafından yeniden başlatılmasını önlemek için, üyeliğinizi iptal ettikten sonra parolanızı değiştirmenizi öneririz. Ayrıca, "Tüm Cihazlarda Oturumu Kapat" seçeneğini işaretleyerek hesabınızı daha da koruyabilirsiniz.

Editör: Egemen KEYDAL