Trabzonspor'un yeni transferi Nicolas Pepe, ilk maçına çıktıktan sonra duygularını paylaştı. Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederken, Pepe de ilk kez bordo-mavili forma giydi. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fildişi Sahilli oyuncu, ilk maçının karmaşık olduğunu ancak kazanmanın kendilerine güven verdiğini söyledi. Yeni teknik kadro ile çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Pepe, bu galibiyetin geri dönüşüne cesaret verdiğini dile getirdi. Kısa süre sahada olmasına rağmen 90 dakika gibi hissettiğini sözlerine ekledi.

Trabzon'da Salyangoz Çiftliği Kurularak Üretime Başlandı! Trabzon'da Salyangoz Çiftliği Kurularak Üretime Başlandı!

Nicolas Pepe, Trabzonspor taraftarlarının sıcak karşılamasının kendisini cesaretlendirdiğini belirtti. Bordo-mavili taraftarların gösterdiği destekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Pepe, "Bu beni çok mutlu etti. Bize de aynı zamanda bu tavırları bize güç veriyor. 10 dakika oynamama rağmen bana çok güç verdi" dedi.

Futbolcunun milli takım teknik direktörü ile iletişim halinde olduğu ve gelecekte milli takıma katkı sağlamayı hedeflediği bilgisi de paylaşıldı. Nicolas Pepe, sakatlığının ardından tekrar sahalara dönmenin mutluluğunu yaşadığını ve milli takım teknik direktörü ile temas halinde olacaklarını belirtti.

Trabzonspor'un yeni transferi Pepe'nin performansı ve katkısı, takımın geleceği için büyük bir öneme sahip olacak gibi görünüyor.

Editör: Çetin KEYDAL