Antalya'nın Alanya ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan promosyon ihalesi sonucunda, öğretmenlere 30 bin lira ek ödeme yapılması kararlaştırıldı. Bu ödeme, Türkiye'de bir kamu kurumunda öğretmenlere yapılan en yüksek promosyon ödemesi olarak kayıtlara geçti.O Öğretmenlere 30 Bin Lira Ek Ödeme Yapılacak

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan promosyon ihalesine, 5 banka katıldı. İhale sonucunda, Alanya'da faaliyet gösteren özel bir banka, 4 bin öğretmene 30 bin lira ek ödeme yapmayı taahhüt etti. Ödeme, 15 Şubat tarihinde bir defada peşin olarak yapılacak.O Öğretmenlere 30 Bin Lira Ek Ödeme Yapılacak (3)

MEB'den Öğretmenlere İl İçi Atama Başvuru Tarihleri Açıklandı MEB'den Öğretmenlere İl İçi Atama Başvuru Tarihleri Açıklandı

Konuyla ilgili açıklama yapan Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından tüm sendika başkanları ile bir araya gelerek şeffaf bir şekilde yürütülen ihale sonucu, 4 bin personeli kapsayan promosyon ihalesini Alanya'da özel bir banka kazandı. 15 Şubat tarihinde bir defada peşin ödenmek üzere personelimize kişi başı 30 bin lira ödenecek. 30 bin lira promosyon bedeli, şu ana kadar ülkemizdeki milli eğitim camiasında ödenen en yüksek promosyon oldu" dedi.

Alanya'da öğretmen ve eğitim çalışanlarına yapılan bu ek ödeme, hem öğretmenler hem de eğitim camiası tarafından memnuniyetle karşılandı. Ödemelerin, öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının motivasyonunu artırması bekleniyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan promosyon ihalesi sonucunda, 4 bin personeli kapsayan anlaşma ile öğretmenlere 30 bin lira ek ödeme yapılacak.O Öğretmenlere 30 Bin Lira Ek Ödeme Yapılacak (1)

İhale sonucunda, öğretmenlere 15 Şubat tarihinde bir defada peşin olarak 30 bin lira ek ödeme yapılacak.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından tüm sendika başkanları ile bir araya gelerek şeffaf bir şekilde yürütülen ihale sonucu, 4 bin personeli kapsayan promosyon ihalesini Alanya'da faaliyet gösteren bir banka şubesi kazandı. Bu anlaşma ile personelimize kişi başı 30 bin lira ödenecek. 30 bin lira promosyon bedeli, şu ana kadar ülkemizdeki milli eğitim camiasında ödenen en yüksek promosyon oldu" dedi.