Banka Faizi ve Vadeli Mevduat Hesabı Açma Banka Faizi ve Vadeli Mevduat Hesabı Açma

Kampanyalar, kredi, takas desteği ve ÖTV muafiyetine giren modellerle birlikte gelerek, otomobil alıcılarına avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. İşte, marka marka güncel sıfır araç kampanyalarının detayları:

Chery Kampanyaları

Chery, 2024'e iddialı bir giriş yapıyor ve Ocak ayında sunduğu kampanyalarla dikkat çekiyor. Firma, SUV modellerinde fiyatları sabit tutarken, 50 bin TL’ye kadar araç takas desteği ve 200 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor.

MG Kampanyaları

MG, benzinli modelleri HS ve ZS ile 2024'e hızlı bir başlangıç yapıyor. 250 bin TL’ye 12 ay vadeli ve 0,99 faizli kredi veya 60 bin TL takas desteği benzinli MG HS için öne çıkan avantajlar arasında. MG, aynı zamanda elektrikli modelleriyle de dikkat çekiyor. MG4 Electric modeline 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,49 faizli kredi olanağı ek olarak 70 bin TL’ye varan takas desteği sunuluyor.

Peugeot Kampanyaları

Peugeot, Ocak 2024'te yeni modelleri 2008 ve E-2008 ile müşterilerini karşılıyor. 165 bin TL için 12 ay vadeli, yüzde 0 faizli kredi fırsatlarıyla sahipleriyle buluşan bu modeller, şık tasarımları ve yüksek performanslarıyla öne çıkıyor.

Opel Kampanyaları

Opel, Corsa, Astra, Crossland, Mokka, Grandland gibi modelleriyle 2024'e iddialı bir giriş yapıyor. Yeni Opel Corsa'da 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi imkanı sunulurken, diğer modellerde de cazip kredi fırsatları bulunuyor.

Citroen Kampanyaları

Citroen, C4 X, C4, C5 Aircross gibi modelleriyle otomobil severlere cazip kampanyalar sunuyor. Her bir model için farklı vadeli ve faiz oranlarıyla özel kredi imkanları sağlanıyor.

Suzuki Kampanyaları

Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny gibi modelleriyle Suzuki, Ocak 2024'te müşterilere avantajlı fırsatlar sunuyor. Takas desteği, düşük faizli kredi seçenekleri ve uygun fiyatlarla bu modeller sahibini buluyor.

DS Kampanyaları

DS, lüks ve performansı bir araya getiren modelleriyle dikkat çekiyor. DS 4 ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonu, benzinli ve dizel seçeneklerde takas desteği veya sadece tüzel müşterilere özel 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuyor.

Editör: Kader GÜL