Özgür Özel'den Yerel Seçim Çağrısı ve Yeni Yıl Mesajı

Fransa'da Sol İttifak Kazandı ve Başbakan Attal İstifa Verdi Fransa'da Sol İttifak Kazandı ve Başbakan Attal İstifa Verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeni yıl nedeniyle sosyal medya üzerinden paylaştığı videolu kutlama mesajında, Türkiye'nin yaşadığı zorluklara değinerek, önümüzdeki yerel seçimlere dikkat çekti. Özel, 2023 yılına umutla baktıklarını belirterek, ülkenin gençlere yakışır bir hale gelmesi için çaba göstereceklerini ifade etti.

Yerel Seçim Çağrısı

Özgür Özel, yeni yıl mesajında ayrıca 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere dair bir çağrıda bulundu. Geçen yılki seçim sonuçlarından memnun olmayanları ve hayat şartlarından umudunu yitirenleri CHP'nin iyi yönettiği şehirlere, halkın göç etmek istediği, yerleşmek istediği şehirlere destek vermeye davet etti. Bu seçimlerde, iktidara bir sarı kart gösterme ve umutla bakma fırsatı yakalayacaklarını belirtti.

Geride Bıraktığımız Zorlu Yıl

Özgür Özel, mesajında 2023 yılının son günlerinde, ülkenin zorlu bir yılı geride bıraktığını ve birçok acıya tanıklık ettiğini vurguladı. Özellikle 6 Şubat'ta yaşanan depremin ve diğer felaketlerin Türkiye'nin her köşesinde derin izler bıraktığını dile getirdi. Depremin ardından yapılan sözleşmelere uyulmamasının, mağduriyetleri artırdığını ve çözüm bekleyen sorunların hâlâ çözülmediğini ifade etti.

Parti İçi Değişim ve Yeni Hedefler

Geçen yıl içinde CHP'de yaşanan kurultay sürecine de değinen Özgür Özel, partide genç kadrolara, daha fazla kadın yöneticiye yer verildiğini ve Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına genç bir heyetle girdiklerini belirtti. Önümüzdeki yerel seçimlerde, bu genç ve dinamik kadroların ülkenin birçok şehrine daha fazla hizmet götürmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Yeni Yıl Temennisi

Özgür Özel, mesajını yeni yıl temennisiyle sonlandırdı. Türkiye'nin gençleriyle, umutla yarını beklediklerini vurgulayarak, herkesi geleceğe umutla bakmaya davet etti. Türkiye'nin güzelliklerle dolu bir geleceği hak ettiğini belirterek, 2024 yılına umutla bakarak, vatandaşların yeni yılını kutladı.

Editör: Çetin KEYDAL