Türkiye'de İlk Olacak 'Çarşı Melikgazi' Gün Sayıyor Türkiye'de İlk Olacak 'Çarşı Melikgazi' Gün Sayıyor

James Bond serisinin eski yıldızı Pierce Brosnan, kendisi gibi İrlandalı olan Cillian Murphy'nin 007 nolu ajan Bond için mükemmel bir seçim olacağını söyledi.

Pierce Brosnan, Cillian Murphy'nin yeni James Bond olması gerektiğini öne sürdü. Brosnan, BBC'ye yaptığı açıklamada, İrlandalı aktör Murphy'nin Bond rolünde "harika iş çıkaracağını" belirtti. Ancak Murphy, yarın düzenlenecek Oscar Ödülleri Töreni öncesi katıldığı bir etkinlikte, bu rol için "biraz fazla yaşlı" olduğunu söyledi. Murphy, Oppenheimer filmiyle Oscar'a aday olmasına rağmen, Bond rolünü düşünmediğini ve ödül törenine sadece eğlenmeye gideceğini açıkladı. Bu açıklamalar, yeni James Bond'un kim olacağına dair spekülasyonları artırdı. Brosnan'ın önerisiyle birlikte, son dönemin popüler isimlerinden Paul Mescal'ın da adı geçiyor. James Bond hayranları, merakla yeni filmin başrolünü kimin üstleneceğini bekliyor.

Yarın düzenlenecek Oscar Ödülleri Töreni öncesi Los Angeles'daki bir etkinliğe katılan Murphy ise, Bond rolüyle ilgili "Bunun için biraz fazla yaşlıyım" ifadelerini kullandı. Murphy, Oscar'ı kazanacağını düşünmediğini ve törene eğlenmeye gideceğini belirtti.

Yeni James Bond filminde başrolü kimin canlandıracağı sorusu uzun süredir gündemde. Rol için son dönemin yükselen yıldızlarından Paul Mescal'ın da ismi geçiyor.