UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi? UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi?

Aveiro, annesinin Ronaldo'nun yaşını yanlış yazdırdığını belirtti ve Ronaldo'nun 38 yaşında olmasının, onun oyun performansının inanılmaz olduğunu düşünmesini zorlaştırdığını ifade etti.

Aveiro ayrıca, Ronaldo'nun kariyerinde elde ettiği başarıları vurgulayarak, Portekiz için 73 gol atarak Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere, İspanya ve diğer 187 ülke içinde tüm zamanların en golcü oyuncusu olduğunu belirtti. Ronaldo'nun kardeşi olarak, onun başarılarıyla gurur duyduğunu ve bu başarıların hala devam ettiğini ifade etti.Ronaldo'nun Gerçek Yaşı, Ablasından Gelen Sürpriz İddia! (1)Cristiano Ronaldo'nun 2023 yılında Bosna Hersek maçında atmış olduğu gollerle birlikte toplam gol sayısının 40'a ulaştığını ve Portekiz Milli Takımı'nda 127 gole ulaştığını belirtiyor. Ayrıca, Al Nassr'da bu sezon 11 maçta 11 gol attığını ve 6 asist yaptığını da kaydediyor.

Editör: Kader GÜL