Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru ekranı, 26 Şubat tarihinde yoğun ilgi görüyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu İŞKUR üzerinden devam ediyor. 2024 yılında ilk etapta 8 bin işçi alımı duyurusunu paylaşan Sağlık Bakanlığı, İŞKUR üzerinden süreci sürdürecek. Farklı meslek dallarında personel alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı, bahar aylarında hastanelerde görevlendirmeleri tamamlayacak.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru ekranı için son günlere doğru giriliyor. Geçtiğimiz cumartesi günü İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden alınmaya başlanan işçi alımı başvurusu, 27 Şubat tarihinde son bulacak. Adana, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin pek çok kentinde işçi alımı gerçekleştirecek olan Sağlık Bakanlığı, branşları da duyurdu. Özel güvenlik görevlisi, elektrikçi, boyacı, temizlik görevlisi, tesisatçı, marangoz ve klinik destek elemanı gibi kadrolarda istihdama başlayacak olan Sağlık Bakanlığı, özel şartları da vatandaşlara duyurdu.Sağlık Bakanlığı İşkur Üzerinden 8 Bin İşçi Alımı Başvuruları Devam Ediyor (1)

Sağlık Bakanlığı İŞKUR başvuru ekranı, 24 Şubat Cumartesi günü erişime açıldı. Adaylar, aşağıdaki ekran üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

Kemoterapi Sonrası Hormonal Dengenin Sağlanması İçin Ne Yapılmalı? Kemoterapi Sonrası Hormonal Dengenin Sağlanması İçin Ne Yapılmalı?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı İŞKUR başvuru ekranı erişime açıldı. Resmi Gazete'de sağlık çalışanı alımı kadro ve branş dağılımının yayımlanmasının ardından, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu, 23 Şubat 2024 Cuma günü (bugün) resmen başladı. Yurt genelinde 8 bin personel alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı, alım sürecini İŞKUR birlikteliğiyle yürütecek. 27 Şubat tarihine kadar devam edecek olan Sağlık Bakanlığı işçi başvurusu, Mart ayı itibariyle ise kura süreci ile devam edecek. Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Temizlik Görevlisi, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız) gibi pek çok meslek dalında personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır ve sonuçlar ne zaman, ayın kaçında açıklanacak? İşte, o detaylar.

Editör: Kader GÜL