Samsun'un Çarşamba ilçesinin otogar girişinde meydana gelen korkunç zincirleme trafik kazasında 4 araç birbirine girdi ve 8 kişi yaralandı. Olay, büyük bir panik ve kargaşa ortamına sebep oldu.

Kazada, dolmuş şoförü Mustafa G. yönetimindeki 55 D 6138 plakalı araç, Güngör K. tarafından kullanılan 35 AVR 322 plakalı otomobil, Üşler Ö.'nün kontrolündeki 06 BG 9365 plakalı araç ve Yasemin B.'nin yönetimindeki 37 ABD 874 plakalı otomobil birbirine çarptı.

Ankara Emniyeti'nde Serdar Sertçelik Operasyonu: 4 Gözaltı! Ankara Emniyeti'nde Serdar Sertçelik Operasyonu: 4 Gözaltı!

Şiddetli çarpışma sonucunda, dolmuşun sürücüsü Mustafa G. ve araçta bulunan Oğuzhan A., Azra K., Yusuf A., Havva A., Cemal Ö. ile 35 AVR 322 plakalı otomobilde bulunan Şaduman K. ve Anıl K. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hızla Çarşamba Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazanın ardından polis ekipleri olay yerine gelerek soruşturma başlattı. Kazanın nasıl meydana geldiği, araçların hız durumları ve olası kusurlar inceleniyor. Yetkililer, kazaya karışan sürücülerin ifadelerini alarak tam bir resim oluşturmak için çalışıyorlar.

Bu korkunç zincirleme kaza, bölgede trafik güvenliği konusunda daha fazla dikkat çekilmesi gerektiğini bir kez daha gösterdi. Sürücülerin hız sınırlarına uymaları, emniyet kemerlerini takmaları ve dikkatli olmaları hayati önem taşıyor. Herkesin güvenliği için trafik kurallarına uymak ve dikkatli olmak büyük bir öneme sahip.