35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz! 35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz!

Menajerinin adını kullanarak yasaklı madde satın aldığını belirten Hatice, olayı açıkladı.

Hatice'nin Açıklamaları Sosyal Medyada Yankı Buldu

Özel hayatı ve seçim kombinleriyle gündeme gelen şarkıcı Hatice, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu ve yaptığı açıklamalarla büyük yankı uyandırdı.

"Menajerim Benim Adıma Uyuşturucu Almış"

Hatice'nin açıklamalarına göre, menajeri tarafından adına yasaklı madde alınmış. Bir konserde paramın tamamını alamadığını fark eden Hatice, menajerini aradığında ortada yokmuş. Menajerin adını kullanarak yasaklı madde istediği ve hatta bir konserde Hatice'nin adına uyuşturucu aldığı ortaya çıkmış.

Hatice'nin İfadeleri

Hatice, yaşadığı bu olayı şu sözlerle anlattı: "Bir Ankara konserinde paramın hepsini alamadım, konser sonrası menajerimi aradım ama ortada yok. Adamları arıyorum 'Hatice Hanım biz tüm parayı ödedik' diyorlar. Adam geldi 'Hatice Hanım artık bunu söylemek zorundayım. O şahıs gece Ankara'da bazı yerler var oraya gitmiş kendi isteğiyle orada yasaklı madde almış alırken de sizin isminizi kullanmış' dedi. Menajerim benim adıma uyuşturucu almış."

Şarkıcı Hatice'nin bu açıklamaları müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. Menajerine karşı aldığı bu kararlar ile cesaret örneği gösteren Hatice, gelecekte daha dikkatli olacağını belirtti.

Editör: Kader GÜL