Serdar Ortaç, son dönemde sık sık sosyal medya platformlarında yaptığı canlı yayınlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Instagram'da sabaha kadar süren bir canlı yayın sırasında dikkat çeken bir olaya imza attı. Ortaç, yayın esnasında küfür ettiği sırada evdeki yardımcısı müdahale etti.

Serdar Ortaç'ın Son Canlı Yayını

Serdar Ortaç, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri. Özellikle canlı yayınlarında samimi tavırları ve içten söylemleriyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı canlı yayında da gündeme bomba gibi düşen bir olay yaşandı.Serdar Ortaç'ın Canlı Yayınında Evdeki Yardımcısı Müdahale Etti! (1)

Evdeki Yardımcısının Müdahalesi

Serdar Ortaç'ın sabaha kadar süren canlı yayını sırasında, şarkıcı bir anda küfür etmeye başladı. Bu durum karşısında yayını izleyenler şaşkınlık yaşarken, evdeki yardımcısı hemen müdahale etti. Yardımcı, Serdar Ortaç'ı sakinleştirerek yayınına devam etmesini sağladı.

Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Serdar Ortaç'ın Son Açıklamaları

Serdar Ortaç, son dönemde yaptığı açıklamalarla da gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde TikTok platformunda yaptığı bir açıklamada, eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen'e olan ilgisini dile getirmişti. Ancak bu açıklamasının ardından çıkan aşk dedikodularını yalanlayarak, "Yok, doğru değil" demişti.

Çağla Taşdelen'in Açıklamaları

Çağla Taşdelen, adı Serdar Ortaç ile aşk dedikodularına karıştığında sessizliğini bozarak, iddiaları yalanladı. Taşdelen, "Günlerdir bu haberleri umursamıyordum, sadece gülüp geçiyordum. Sabah uyanıp kendimi TV’de görünce artık bu kadarına pes dedim. Biri de çıkıp haberin doğruluğunu araştıralım demez mi? Serdar Ortaç’ı Tiktok yayınları haricinde hayatımda görmedim. Çıkan haberler asılsızdır!" şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç'ın canlı yayınlarında yaşanan bu olaylar, sosyal medya kullanımının önemini ve etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor. Ünlü şarkıcının hayatındaki gelişmeleri yakından takip etmek için sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanmaya devam edebiliriz.

Editör: Kader GÜL