İstanbul'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde oy kullanma işlemi başladı ve ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da Adana Demirspor formasıyla sandık başına geldi. Sarıkaya, Beşiktaş'taki Tevfik Fikret İlkokulu'nda 1069 numaralı sandıkta oy kullandı.

Oy Kullanma Süreci

Serenay Sarıkaya'nın Adana Demirspor formasıyla oy kullanması dikkat çekiciydi. Oy kullanma işlemi sonrası basın mensuplarına konuşan Sarıkaya, "Hayırlısı olsun. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İnşallah hepimiz için iyi olan olsun" dedi.

Adana Demirspor Forması ve Dizileri

Adana Demirspor forması giymesinin hikayesi de ilginç. Sarıkaya, "Bunu Aile’de bütün ekibe ismimizin yazılı olduğu şekilde hediye etmişlerdi. İlk defa bugün giydim" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ve Kurum Arasındaki Sözlü Polemik: Köfteci Tartışması İmamoğlu ve Kurum Arasındaki Sözlü Polemik: Köfteci Tartışması

Sarıkaya'nın gelecek projeleri arasında KGKG'nin ikinci sezonunun çekimi olduğu ve Şahmaran'ın ikinci sezonunun çıkacağı bilgisi yer alıyor. Sarıkaya, "KGKG’nin birinci sezonu çıkacak. Avukat Leyla rolünde göreceksiniz beni bu sefer. Ben de bilmiyorum nasıl oldu. Heyecanlıyım, ekip çok tatlı bir ekip. O yüzden neşeli bir şeyin çıktığına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Tokyo tatili ile ilgili de konuşan Sarıkaya, "Orada anlaşmak çok güçtü gerçekten. Çevirici programlar çok yardımcı oldu. Öyle hayat var orda. Her şeyi yazıyorsun, çeviriyorsun sonra gösteriyorsun. Ancak İstanbul’u hiçbir şeye değişmem. İstanbul manyak bir yer. Nereye gidersem gideyim buraya döndüğümde ’oh be’ diyorum. Burası kadar güzel bir yer gördüm mü bilmiyorum. Daha bir sürü görülecek yer var tabii ki. İstanbul dışında hakikatten bilmiyorum da yaşamak ise söz konusu olan İstanbul dışında istemezdim ama ben Avrupa’yı severim. Daha küçük yerleşim yerleri severim" şeklinde konuşmasını tamamladı.

Bu içerik, Serenay Sarıkaya'nın oy kullanma süreci ve gelecek projeleri hakkında detaylı bilgi vermektedir. Eğlenceli ve bilgilendirici bir içerik arayan okuyucular için idealdir.