Aktif futbolu özledin mi?

Sergen Yalçın, aktif futbolu özleyip özlemediği sorusuna, "Biz zor bir süreçten geçtik, kendi adımıza önemli bir sınav verdik. Başarıyla verdik, çünkü zor bir yerden geldik. Beşiktaş'ta iyi bir dönem geçirdik, başarılı olduk. Şimdi herkes daha iyi anlıyordur şampiyonluğun ne kadar zor olduğunu." şeklinde yanıt verdi.

Beşiktaş'a kırgınlığın var mı?

Sergen Yalçın, Beşiktaş taraftarına her zaman teşekkür ettiğini ve taraftarla ilgili bir sorunlarının olmadığını belirtti. Ayrıca, ayrıldığı kulüplerle ilgili yorum yapmadığını ve bu konuların özel olduğunu söyledi. Kendi işini yapmaya odaklandığını ve haber yapmanın habercilere yakışmadığını ifade etti.

Ahmet Nur Çebi'ye Eleştiri:

Sergen Yalçın, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye eleştiri getirerek, "Beraberiz, devam ederiz' demekle olmuyor o işler. Başkan şampiyon olmadan önce nisan ayında da söylemişti. 'Anlaşalım, yeni sezon kontratı yapalım' demişti ama sonra kimse kontrat yapmadı. Çünkü şampiyonluk belirsizdi. Olmazsak paketleriz, olursak bakarız." dedi.

Teklifin geç olması performansını etkiledi mi?

Sergen Yalçın, teknik direktör olarak tekliflerin kendisine gelmesi gerektiğini ve şu an için teklif almadığını belirtti. Başarıyı her zaman garanti edemeyeceğini ve her teknik direktörün her sene şampiyon olmak zorunda olmadığını ifade etti.

"Ekibim Çalışmaya Devam Ediyor":

Sergen Yalçın, ekibinin ve scout ekibinin çalışmalarına devam ettiğini ve birçok oyuncuyu takip ettiklerini açıkladı. Ayrıca, bazı oyuncuları da takip ettiklerini ve bu oyuncuların transferine ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Başarısızlık İçin Açıklama:

Fenerbahçe Hull City Hazırlık Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak? Fenerbahçe Hull City Hazırlık Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlığını açıklarken, o dönemki rakipleri olan Ajax, Dortmund ve Sporting'in güçlü takımlar olduğunu ve bu nedenle tempoya ayak uydurmanın zor olduğunu söyledi. Ayrıca, Dortmund maçından sonra sakatlıkların arttığını belirtti.

Milli Takım'da Hoca Tercihi:

Sergen Yalçın, milli takım teknik direktörlüğü için teklif beklediğini ancak kendisine teklif gelmediğini açıkladı. Ayrıca, Türk hocalarının yetersizleştirildiğini ve kriterlerin daha farklı olması gerektiğini düşündüğünü ifade etti.

Editör: Egemen KEYDAL