Serkay Tütüncü, Türk dizi ve sinema sektöründe adından sıkça söz ettiren bir oyuncudur. Başarılı kariyeri ve etkileyici oyunculuk yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken Serkay Tütüncü, izleyiciler tarafından merak edilmektedir. Peki Serkay Tütüncü kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar…

Serkay Tütüncü Kimdir?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir'in Tire ilçesinde doğmuştur. Eğitim hayatını Ege Üniversitesi'nde tamamlayan Tütüncü, spor kariyerine Alaçatıspor, İzmir Emniyet, Balçovaspor ve İzmirspor gibi takımlarda forma giyerek başlamıştır.Serkay Tütüncü

Oyunculuk kariyerine adım atan Serkay Tütüncü, 2018 yılında "İnsanlık Suçu" dizisi ile televizyon dünyasına adım atmıştır. Ardından 2019-2020 sezonunda Kanal D ekranlarında yayınlanan "Afili Aşk" dizisinde başarılı bir performans sergilemiştir.

Serkay Tütüncü, kariyeri boyunca "Masumiyet", "Bay Yanlış", "Kusursuz Kiracı" gibi birçok projede yer almış ve başarılı performansıyla izleyicilerden büyük beğeni toplamıştır.

2016 yılında "Survivor" yarışmasına katılan Serkay Tütüncü, Gönüllüler takımında mücadele etmiş ve yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştır. Survivor deneyimi sonrasında oyunculuğa ağırlık vermiştir.

Serkay Tütüncü Kaç Yaşında?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde doğmuş olup, şu an itibarıyla 33 yaşındadır.Serkay Tütüncü (2)

Tom Brady Kimdir? Tom Brady'nin Emeklilik Kararı Ne Oldu? Tom Brady Kimdir? Tom Brady'nin Emeklilik Kararı Ne Oldu?

Serkay Tütüncü Nereli?

Serkay Tütüncü, İzmir'in Tire ilçesinde dünyaya gelmiştir.Serkay Tütüncü (3)

Serkay Tütüncü Dizileri ve Filmleri

Serkay Tütüncü'nün başarılı oyunculuk kariyerinde yer alan bazı diziler ve filmler şunlardır:

  • "Hayaller ve Hayatlar"
  • "Kirli Sepeti"
  • "Kusursuz Kiracı"
  • "Masumiyet"
  • "Bay Yanlış"
  • "Afili Aşk"
  • "İnsanlık Suçu"
Editör: Kader GÜL