FOX TV kanalında yayınlanan Ruhun Duymaz isimli dizinin, Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk'in başrollerini üstlendiği final yapıyor. Bu kötü haber, dizinin sevenlerine duyuruldu. 

Dizi Final Yapıyor!

Ruhun Duymaz'ın gelecek sezon öncesinde final yapmaması konuşuluyor. Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk'in başrol oynadığı dizi için, karar günü değişikliği sonrasında final yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.
Kulis dedikodularına göre, haftaya dizi cumartesi gününe taşınacak ve oradaki performansa göre dizi için final kararı verilecek. 

Şükrü Özyıldız Kimdir? Oynadığı Diziler Nelerdir?

Şükrü Özyıldız, Türk oyuncu ve modeldir. 18 Şubat 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise eğitimini İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nde tamamladıktan sonra Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitim almıştır. 2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olarak kariyerine model olarak başlamıştır. Ardından çeşitli fotorğaf çekimlerinde yer alarak tanınmıştır.

Kevin Costner'dan Büyük Risk: 'Horizon' Filmini Yapmak Zorundaydım Kevin Costner'dan Büyük Risk: 'Horizon' Filmini Yapmak Zorundaydım

Daha sonra oyunculuk kariyerine yönelen Şükrü Özyıldız, Yer Gök Aşk dizisi ile televizyon dünyasında büyük bir çıkış yapmıştır. Bu dizide canlandırdığı Ali karakteriyle büyük beğeni toplamış ve kısa sürede popüler olmuştur. 2012 yılında Göç Zamanı ve 2014 yılında ise Kaçak gelinler dizilerinde rol almıştır. 2017 yılında ise kariyerinin en büyük projelerinden biri olan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde başrol oyuncusu olarak görülmüştür. Şükrü Özyıldız, başarılı kariyeri ve yakışıklı görüntüsü ile Türk televizyon ve sinema dünyasında adını duyurmuş bir isimdir. 

Burcu Özberk Kimdir? Oynadığı Diziler Nelerdir?

Burcu Özberk, 1989 yılında İstanbul'da doğmuştur. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Özberk, kariyerine 2010 yılında başlamıştır. İlk olarak "Kollama" adlı dizide canlandırdığı Fadime karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, daha sonra "Leyla ile Mecnun", "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", "Elif", "Avlu" gibi popüler dizilerde rol almıştır. 2019 yılında ise "Aşk Ağlatır" adlı dizide başrol oynamıştır. Özberk, oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medyada da aktiftir ve takipçi sayısı oldukça yüksektir. İnstagram hesabında özellikle günlük yaşamından paylaşımlar yapmaktadır. Oyunculuğu ve doğal güzelliğiyle dikkat çeken Burcu Özberk, Türk televizyon ve sinema sektöründe kendine sağlam bir yer edinmiştir.