Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gerçekleşen çay ocağı saldırısı, bölgede endişe ve şaşkınlık yarattı. Olayın meydana geldiği Gaziler Mahallesi'nde bulunan çay ocağında yaşanan bu şiddet olayı, işletmeci Adem Y.'nin ansızın ve kimliği belirsiz bir kişi tarafından hedef alınmasıyla gerçekleşti. Saldırganın çay ocağına giderek Adem Y.'ye yönelik gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucunda Adem Y., bacağından yaralandı. Olay anında çay ocağındaki müşterilerin dehşet dolu anları yaşadığı ve panik içinde kaçıştığı belirtildi.

Adem Y.'nin yere yığıldığı anlarda çevredekilerin acil yardım çağrısıyla birlikte sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan Adem Y.'ye ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Polis ise saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Ancak olayı gerçekleştiren saldırganın henüz yakalanamadığı belirtildi.

Pazaryeri'nde Otomobil Kazası: 4 Yaşındaki Çocuk Gölette Can Verdi Pazaryeri'nde Otomobil Kazası: 4 Yaşındaki Çocuk Gölette Can Verdi

Olayın nedeni ve ardındaki motivasyon henüz netlik kazanmazken, polis ekiplerinin saldırganın kimliğini belirlemek ve olayın perde arkasını aydınlatmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduğu ifade edildi. Çay ocağı saldırısı, bölge halkı arasında güvenlik endişelerini artırdı ve olayın gelişmeleri yakından takip ediliyor.

Editör: Çetin KEYDAL