İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Ancak, geçtiğimiz hafta alınan kötü bir haberle tekrar zorlu bir mücadeleye giriş yaptı. Beyninde tespit edilen bir tümör, Şimal'i acil bir beyin ameliyatına yönlendirdi.

Duygusal Anlar: "ACİL AMELİYAT DEDİLER"

Şimal, beyin tümörü teşhisi konulduğunda, bu zorlu süreçle ilgili hayranlarına duygu dolu bir açıklama yaptı. "Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek hiçbir şeyim yok, dualarınızı beklemekten başka. Acil ameliyat dediler, çok üzgünüm" sözleriyle sağlık durumunu paylaştı.

Başarılı Operasyon ve İlk Görüntü: Şimal'den 8 Saat Süren Beyin Ameliyatının Ardından İlk Fotoğraf

Geçtiğimiz sabah gerçekleşen 8 saatlik yoğun bir operasyonun ardından, Şimal'in nişanlısı Necati Arıcı, hayranlarıyla duygusal anları paylaştı. İlk fotoğraf, başarılı bir ameliyatın ardından Şimal'in sağlığının önemli ölçüde düzeldiğini gösterdi.

Desteğe Teşekkür: "Dualarınızla Bize Hep Güç Verdiniz"

Nişanlısı, şarkıcının ameliyat öncesi ve sonrasında yanında olmanın önemini vurgulayarak, "Bugüler de geçecek inanıyoruz. Dualarınızla bize hep güç verdiniz. Şimal'iniz birazdan ameliyata girecek, 8 saat süreceğini söylediler. Bir gün de yoğun bakımda kalacak ve tertemiz aramıza geri dönecek. Güçlü kadınım benim dayan az kaldı. Seni çok seviyorum" ifadeleriyle duygusal bir mesaj iletişimini sürdürdü.

Editör: Egemen KEYDAL