Simge Sağın, Dünyaca ünlü Alman müzik grubu Schiller’in 13 Nisan’da Türkiye'de vereceği ilk konserine misafir şarkıcı olarak çıkacak olmasının heyecanını yaşarken, Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Mauro Icardi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Simge Sağın, Schiller'in kurucusu Christopher Von Deylen ile İstanbul Beyoğlu'ndaki bir otelde bir araya geldi. Bu buluşmada heyecanını ve konser öncesindeki duygularını paylaşan Simge Sağın, aynı zamanda Mauro Icardi hakkındaki düşüncelerini de dile getirdi.Simge Sağın'dan İcardi Açıklaması Wanda Nara Beni Kıskanmaz

Nez ve Rüştü Onur Atilla Aşkını Savundu: 'Biz Yanlış Bir Şey Yapmadık' Nez ve Rüştü Onur Atilla Aşkını Savundu: 'Biz Yanlış Bir Şey Yapmadık'

Icardi ve Wanda Nara Hakkındaki Düşünceleri

Simge Sağın, Galatasaray forması giyen yıldız futbolcu Mauro Icardi ile ilgili düşüncelerini samimi bir şekilde paylaştı. Icardi'yi gördüğü en yakışıklı futbolculardan biri olarak nitelendiren Simge, onun için söylenecek her şeyin az olduğunu belirtti. Ayrıca Icardi'nin başarılı ve karakterli biri olduğunu vurgulayan Simge, eşi Wanda Nara'nın kendisini kıskanmayacağını, aksine çok sevdiğini düşündüğünü ifade etti.

Simge Sağın'ın Schiller ile vereceği konser öncesi yaptığı bu açıklamalar, müzik ve spor dünyasının dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle Mauro Icardi hakkındaki samimi ve olumlu yorumlarıyla dikkat çeken Simge Sağın, hayranları tarafından da büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Editör: Kader GÜL