ŞOK Market'in yeni hafta aktüel ürünler katalogları yayımlandı! 20-31 Aralık tarihleri arasında satışa çıkacak olan bu özel ürünlerle ilgili detayları sizin için derledik. İşte ŞOK'ta bu hafta kaçırılmayacak fırsatlar:

1. TV, Projeksiyon Cihazı ve Robot Süpürge: Teknoloji Rüzgarı!

Simfer 109 Ekran 43” Uydu Alıcılı LED Full HD Televizyon 5.999 TL, Epson Lümen Full Hd Projeksiyon Cihazı 17.999 TL, Xiaomi H101 İyonlu Saç Kurutma Makinesi 949 TL gibi avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak.

2. Portmanto, Zigon Sehpa ve Kitaplık: Ev Dekorasyonunda Şıklık!

Ev dekorasyonunuza yeni bir hava katmak istiyorsanız, 2 Raflı Metal Portmanto 849 TL, Bayrak 3'lü Zigon Sehpa Çay Sehpası 829 TL, 5 Raflı Metal Kitaplık Tüm Renkler 1.299 TL gibi estetik ve kullanışlı ürünleri kaçırmayın.

3. Dolap Takımları ve Portmanto Çeşitleri: Fonksiyonellik ve Şıklık!

Royal Beyaz Dolap Takımı 1.579 TL, Urla Portmanto 2.429 TL, Şirince Portmanto Beyaz 2.699 TL gibi dolap takımları ve portmanto çeşitleri ile evinizi düzenlerken şıklığı yakalayın.şok-31

4. Mutfak Ürünleri ve Gıda: Lezzet Dolu Anlar!

Mutfak alışverişinizi ŞOK'ta yapın! Bacalı Kek Kalıbı 159 TL, Dik Kenarlı Tabak 99,95 TL, Anadolu Mutfağı Baldo Pirinç 110 TL gibi birbirinden lezzetli ürünlerle sofralarınızı renklendirin.ŞOK -1-1

5. Oyuncaklar ve Eğlenceli Aktiviteler: Çocuklar İçin Özel!

Çocuklarınız için eğlenceli aktiviteler ve oyuncaklar ŞOK'ta sizi bekliyor. 8 Sepetli Oyuncak Dolabı Çok Amaçlı Dolap 1.249 TL, Duo Kutu Oyunu 49,95 TL gibi çocuklarınızın keyif alacağı ürünleri kaçırmayın.

Banka Faizi ve Bireysel Finans Yönetimi Banka Faizi ve Bireysel Finans Yönetimi

ŞOK Market'in 20-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak aktüel katalogu, yılbaşı alışverişinizi avantajlı hale getirmek için birbirinden cazip fırsatları sunuyor. Teknolojik ürünlerden ev dekorasyonuna, mutfak ürünlerinden çocuk oyunlarına kadar geniş bir yelpazede ürün seçenekleri sizi bekliyor. ŞOK'ta kaçırılmayacak fırsatları değerlendirin, yeni yıla avantajlı alışverişle girin!

Editör: Kader GÜL