Cumhuriyetin 100. yılını özel bir filmle kutlamak amacıyla yapılan "Son Akşam Yemeği" filminin galası Şişli'deki bir AVM sinema salonunda gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın destekleriyle hayata geçen film, tarih sayfalarını beyaz perdeye taşıdı.

Gala gecesine, yönetmen Levent Onan, Mustafa Kemal Paşa'yı canlandıran Onur Tuna, Latife Hanım'ı canlandıran Pelin Akil ve tüm oyuncu kadrosu katıldı. Ayrıca yapımcılar Esra Seyrekbasan Onar ve Selin Tuncer de gecede yer aldı. Gala öncesinde dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu, özel bir piyano resitali sunarak davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Filmin başrol oyuncusu Onur Tuna, "Son Akşam Yemeği"nin Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir armağan olduğunu belirtti. Film hakkında konuşan Tuna, "Öncelikle bütün oyuncu arkadaşlarımız hikayeyi okuduğumuzda çok heyecanlandık ve güzel bir iş çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Umarım izleyenler beğenirler. Atatürk'ü canlandırırken duygusal bir deneyim yaşadığını da ekledi ve bu fırsatın kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.

Lvbel C5'in Şarkısı DOĞUŞTAN BERİ HAKLIYIM Trend Oldu! Lvbel C5'in Şarkısı DOĞUŞTAN BERİ HAKLIYIM Trend Oldu!

"Son Akşam Yemeği" filmi, Cumhuriyetin kökenlerine dönüş yaparken izleyicilere tarihi bir yolculuk sunmayı hedefliyor. Film, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü özel bir perspektifle kutlama amacı taşıyor.