Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ikiliden Çetinkaya, birlikte çekilen karelerini ilk kez yayınlayarak sevgilisinin doğum gününü kutladı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan ünlü çifte, şarkıcı Deniz Seki de kayıtsız kalamadı.Şükrü Özyıldız Ve Sibil Çetinkaya Aşk Dolu Paylaşımıyla Gündemde! Deniz Seki'den Şaşırtan Yorum (2)

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya Aşk Dolu Paylaşımıyla Gündemde!

Geçtiğimiz yaz Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan Şükrü Özyıldız, sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile aşk yaşamaya başladı. İlişkileri oldukça romantik bir şekilde devam eden çift, özel anlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor. Çetinkaya, sevgilisinin doğum gününde romantik bir sürpriz yaparak birlikte çektikleri kareleri paylaştı.

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın Aşkı Sosyal Medyayı Salladı!

Özyıldız'ın doğum günü için paylaştığı fotoğraflar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Çiftin mutlu anlarını yansıtan fotoğraflara binlerce beğeni ve yorum geldi. Özellikle Çetinkaya'nın romantik notu takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.Şükrü Özyıldız Ve Sibil Çetinkaya Aşk Dolu Paylaşımıyla Gündemde! Deniz Seki'den Şaşırtan Yorum

Magazin Gündeminde Şok An: Ünlü Oyuncu Meli Bendeli Mekandan Kovuldu! Magazin Gündeminde Şok An: Ünlü Oyuncu Meli Bendeli Mekandan Kovuldu!

Deniz Seki'den Sürpriz Yorum!

Bu güzel paylaşıma kayıtsız kalamayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, yorumunda çifte mutluluklar diledi. Seki'nin romantik ve espri dolu yorumu takipçileri tarafından beğeniyle karşılandı.

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk dolu paylaşımları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İkilinin mutluluğu ve uyumu takipçileri tarafından sıcak karşılandı. Bu güzel birliktelikleriyle herkesi etkilemeye devam edecek gibi görünüyor.

Editör: Kader GÜL