Nişantaşı'nın ünlü sanatçısı Ajda Pekkan, yaz aylarından beri süregelen omuz ağrılarına son vermek adına önemli bir karar aldı. Süperstar lakaplı sanatçı, yoğun konser programının ardından sağ omuz eklem yerinden operasyon geçirdi. Bu ameliyat, Pekkan'ın sağlık durumuyla ilgili merak uyandıran bir sürecin başlangıcını simgeliyor.Süperstar Ajda Pekkan'ın Ameliyatı Gündemi Sarsıyor! (1)

13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu! 13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu!

Ajda Pekkan'ın Omuz Sağlığı: Süperstarın Ameliyat Hikayesi

Ajda Pekkan'ın yaz boyunca omuz ağrısı çektiği biliniyor. 'Süperstar' lakaplı sanatçı, üç gün önce Nişantaşı'ndaki özel bir hastanede sağ omuzundaki tendon yırtıkları nedeniyle ameliyat oldu. Operasyonu gerçekleştiren isim ise Prof. Dr. Mehmet Demirhan oldu. Demirhan, daha önce Ajda Pekkan'ın kalça ameliyatını da başarıyla gerçekleştirmişti.

Ameliyat Sonrası Ajda Pekkan'ın Sağlık Durumu

Sağ omuzundaki tendon yırtıkları nedeniyle rahatsızlık çeken 77 yaşındaki Süperstar, ameliyat sonrasında evinde istirahate çekildi. Fizik tedavi sürecinin yaklaşık üç hafta süreceği belirtildi. Bu süreç, Pekkan'ın sağlık durumunun değerlendirilmesi ve tam anlamıyla iyileşmesi için önemli bir aşama olacak.Süperstar Ajda Pekkan'ın Ameliyatı Gündemi Sarsıyor! (2)

Ajda Pekkan'ın Ağrıları ve Ameliyatın Ardındaki Nedenler

Ajda Pekkan, ameliyat sonrasında yaptığı açıklamada, "Çok ağrılarım vardı, bu ameliyatla ağrılarımdan kurtuldum. Kalçamı kırdıktan sonra omuzumda kas yırtılması oluşmuş. Geçen yaz yavaş yavaş o ağrılar başladı. Öncesinde aynı omuzumdan tendon ameliyatı da olmuştum. Ağrılar artınca Ramazan öncesi doktorum bu operasyonu gerçekleştirdi" ifadelerini kullandı.Süperstar Ajda Pekkan'ın Ameliyatı Gündemi Sarsıyor! (3)

Süperstar Ajda Pekkan'ın Güçlü Duruşu

77 yaşındaki sanatçı, ameliyat sonrasında dahi hayvan barınağını ziyaret etti. Pekkan'ın "Elim, kolum hep buralarda olacak" sözleri, onun güçlü duruşunu ve sosyal sorumluluk bilincini vurguluyor.

Editör: Kader GÜL