Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları

İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Survivor All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için parkurdaki mücadele nefes kesti. Haftanın kaptanlık oyununun tamamlanmasının ardından yeni takımlar oluşmuştu. Yeni takım yarışmacıları haftanın dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlığı alan takım avantajı eline alacak ve eleme adayı çıkarmayacak. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star 2024 Haftanın İkinci Dokunulmazlık Oyunu

Survivor All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecan dolu anlara sahne oldu. Yeni takım yarışmacıları, parkurda mücadele ederek adaya dokunulmazlık ve ödülü kazandıracak takımı belirlemek için ter döktü. Özellikle kıyasıya geçen mücadele, izleyicileri ekrana kilitledi.

Kırmızı ve mavi takım arasında geçen rekabet dolu oyun sonucunda, dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Özellikle avantajlı bir konumda olan Mavi takım, oyun boyunca üstün performans sergileyerek dokunulmazlığı elde etti.

Survivor All Star 2024 Haftanın İkinci Eleme Adayı

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, eleme potasına bir isim göndermek zorunda kaldı. Bu haftanın eleme adayı, Kırmızı takımın belirlediği Aleyna oldu. Aleyna, ada konseyinde eleme için kıyasıya mücadele edecek.

Bakalım, eleme potasına giren Aleyna, takım arkadaşlarından yeterli desteği alabilecek mi?

Survivor All Star 2024'ün heyecanla takip edilen yeni bölümleri, rekabetin dozunu biraz daha artırarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek. Takım ruhu, stratejiler ve mücadele dolu anlarla dolu bu programda, yarışmacıların birbirlerine karşı olan rekabeti de her geçen gün artıyor. Bu hafta yaşananlar, yarışmanın kaderini değiştirecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Editör: Kader GÜL